Fra innsiden

Julegaver til hele familien!

torsdag 21 december, 2017 @ 13:43
0
Nå er det bare noen få dager igjen til julaften og det er på høy tid å tenkte på hva du skal kjøpe i julegave til familien. Det kan være vanskelig, så derfor tenkte jeg å gi deg litt tips blandt alle julegavene på Bladkongen. Et abonnement på favorittbladet er en perfekt julegave som varer lenge etter julaften. Hos oss finner du julegaver for enhver smak og i alle prisnivåer! (Alle julegaveabonnement avsluttes automatisk). Vi har også en julegaveguide som kan gi deg gavetips! Behøver du hjelp med julegave til et annet familiemedlem? Skriv i kommentarsfeltet!

Til mamma: 1. Se og Hør 2. Norsk Ukeblad 3. KK 4. Hjemmet
Til mamma

Til pappa: 1. Illustrert Vitenskap 2. Vi Menn 3. Historie 4. Pondus
til pappa

Til barna: 1. Det Nye 2. Aftenposten Junior 3. Autofil 4. Julia
5. Donald Duck & Co 6. Wendy 7. Donald Duck Junior 8. Illustrert Vitenskap
til barna

Happy Valentines Day

tisdag 14 februari, 2017 @ 07:00
0

Valentines Day; den mest elskede dagen av nyforelskede og den mest hatede av single. Uansett hvilken kategori du lander i tenkte vi det kan være gøy å ta en titt på hvorfor vi egentlig feirer kjærlighetens dag.

Valentines Day, også kalt alle hjerters dag feires den 14 februar hvert år, og er en feiring av kjærlighet og romantikk. Det er litt forskjellige versjoner som florerer der ute på oh’store internett, men det sies at det stammer fra St.Valentine. St.Valentine var en kristen romer som avled martyrdøden den 14.februar år 269 e.Kr. og etterlot en hilsen til sin hjertens utkårede som han signerte "Din Valentine." Siden den tid har 14. februar vært viet til kjærligheten. Romantisk, sant?

I utgangspunktet feires dagen hovedsakelig i engelskspråklige land, men som med alle andre lignende feiringer har den etter hvert også fått solid fotfeste her i Norge. Det er vanlig å kjøpe blomster eller sjokolade og gi sammen med et romantisk, håndskrevet kort til sin kjære.
Vi oppfordrer deg til å feire dagen i form av å spre kjærlighet til ALLE. Om det er til din partner, ektefelle, livslange venn eller til et familiemedlem, gjør noe hyggelig for vedkommende i dag. Kjærlighet kan man aldri få for mye av <3

PS; trenger du tips til hva du kan gi litt spontant på selve dagen? Hvorfor ikke gi et bladabonnement? Gaven som fortsetter å vare lenge etter at rosene har visnet. Ta en titt på vårt store utvalg her.

vdPåfyll av motivasjon

måndag 06 februari, 2017 @ 09:03
0
Januar er over og den ekstreme treningsmotivasjonen som så ofte kommer med det nye året har begynt å dale. Men fortvil ikke; det er mange små ting som kan motivere deg til å trene og vi deler dem med deg!

Prøv deg frem
Hater du svømming? Vel, da skal du ikke kaste bort tid på å kave deg til svømmehallen. Føler du deg som en giraff på Zumba? Ja, da dropper du Zumba. Finn treningsformen som passer deg og sjansen for at du opprettholder treningen blir større. Og med tanke på mengden av tilbud der ute finner du garantert noe som passer deg, du må bare lete litt.

Den ultimate spillelisten
Musikk er uten tvil den største motivasjonsfaktoren på trening. Ikke undervurder effekten av den ultimate spillelisten. Ha for eksempel flere spillelister så du kan variere fra dag til dag.

Litt hver dag
Istedenfor å lide deg gjennom 90 minutters spinning økt fra helvete eller trene styrke i det uendelige to ganger i uken, så er det faktisk bedre å bevege kroppen litt hver dag. Det innebærer ikke at du MÅ komme deg på treningsstudio, det holder å gå en tur, gjøre noen enkle øvelser hjemme eller ta deg en sykkeltur. Varier treningen og bytt ut ordet trening med aktivitet og se om ikke det gjør noe med motivasjonen.

Belønn deg selv
Å belønne seg selv for en vel gjennomført treningsøkt (eller uke) er bare på sin plass! Kanskje ikke ved å hive i seg to store poser chips, men ved å unne seg noe nytt eller gjøre noe du liker. Massasje for eksempel? Eller en tur på kino?

Og om ingen av punktene over hjelper anbefaler vi et abonnement på enten Det Nye Shape Up, Aktiv Trening eller iForm. Her finner du en haug med tips og triks som får deg opp fra sofaen og inn i joggeskoene!

trening

En hyllest til alle fantastiske mødre

fredag 03 februari, 2017 @ 09:27
0
Morsdag er rett rundt hjørnet: Dagen der mødre over hele landet hylles og får litt ekstra oppmerksomhet fra sine barn eller respektiv partner.

Men hva er egentlig morsdag? Og hvorfor feirer vi den?

I følge vår kjære søkevenn Google er morsdagen en hedersdag for mødre som feires på varierende dato i forskjellige lang. I Norge er det alltid andre søndagen i februar. Denne tradisjonen, som med så mange andre, har opprinnelse fra USA, tilbake til 1905 da Anna Marie Jarvis hedret sin nylig avdøde mor med en minnesmarkering. Moren hadde gjennom 1800 tallet prøvd å forbedre de sanitære forholdene for alle parter etter den amerikanske borgerkrigen ved å opprette flere foreninger som hun kalte «Mothers' Day Work Clubs». Etter minnesmarkeringen arbeidet datteren Anna Marie med å få innført en offisiell minnedag for mødre, og første morsdag ble feiret 10. mai 1908 i West Virginia. Deretter spredte det seg raskt til resten av statene og i 1912 ble det erklært en offisiell helligdag.

Er du forberedt eller lurer du på hva du skal gi? Hvorfor ikke overraske med et abonnement på hennes favorittmagasin? Vis henne hvor fantastisk og unik hun er ved å gi en gave som varer lenge. Vi har samlet en rekke magasiner i vår morsdagskampanje som du finner her. Om ikke så gjør en stor klem og et håndskrevet kort susen også. Lykke til!

mamma

910034B8-F8F2-43F4-A6E0-26CEF68376D3