Fra innsiden

En ny start

fredag 04 mars, 2016 @ 16:07
0
Kjære leser
Mitt navn er Henriette Sophia og jeg er Campaign Manager på Bladkongen. En jobb jeg har hatt i nøyaktig ti dager og stortrives med! Jeg har fått æren av å ta over stafettpinnen etter Anette, som har gjort en fantastisk innsats. Her inne kommer jeg til å dele min reise gjennom magasinverden og gi dere et lite innblikk i min hverdag.

Men hvem er så jeg? Jeg er 27 år gammel og kommer fra Oslo, hvor jeg jobbet som journalist. Men så ledet kjærligheten meg over landegrensen, til fantastiske Stockholm, hvor jeg har bodd i snart tre år. Har jeg blitt svensk enda? Nei, men jeg kan med en gang si at jeg har blitt veldig glad i både den tradisjonelle ettermiddagsfikan og kanelboller!

I mine tre år her har jeg rukket å være innom en del arbeidsplasser, i søken om en jobb der jeg får bruke både min kreative side og skriveglede. Jeg har hatt det veldig gøy, møtt mange fantastiske mennesker og lært mer, både jobbmessig og om meg selv, enn jeg noensinne hadde trodd jeg ville gjort på så kort tid. Men nå er det deilig å ha landet på et sted der jeg føler meg hjemme. Det skal bli spennede å se hva den kommende tiden på Bladkongen vil bringe.

I min rolle som Campaign Manager er jeg blant annet ansvarlig for våre mediekanaler, så jeg håper dere vil følge både bloggen og vår fine Instagram-konto i tiden fremover. Stay tuned!

//Henriette Sophia

Takk for meg!

måndag 29 februari, 2016 @ 17:17
0
For over 1 år siden startet jeg opp denne bloggen på Bladkongen. Dette med mål om å kunne gi deg et bedre innblikk i magasinverdenen. En oppgave jeg ikke har klart å fullføre, delvis pga mangel på tid. Så nå har jeg bestemt meg for å gi stafettpinnen videre!

Jeg kommer i steden til å legge all min fokus på nettsiden fremover og det føles bra. I blant må man bare innse at det ikke går å gjøre tusen ting på en gang uansett hvor mye man vil. Bloggen vil ikke forsvinne men den vil bli tatt over av en kollega, så hold utkikk etter hennes blogginnlegg.

//Anette

fra innsiden

Tulipanens dag!

fredag 15 januari, 2016 @ 20:02
0
I dag skal man feire tulipanens dag og at tulipansesongen er i gang for fullt. Så etter jobb dro jeg å kjøpte en bukett! Jeg har alltid problemer med å velge hvilken farge og form. Tilslutt ble det noen frynsete og tofargede tulipaner. Det er viktig å stelle tulipanene rett for at de skal holde seg fine så lenge som mulig. Derfor vil jeg å gi deg litt stelletips.

1. Velg en bukett som har godt utviklede knopper med farge.
2. Skjær alle stilkene rett over med en skarp kniv. Ca 1-2 cm.
3. Behold plasten på de første timene. Da unngår du at tulipanene henger over vasekanten.
4. Fyll litt kaldt vann i vasen. Tulipaner suger opp vann langs hele stilken. Etterfyll litt hver dag.
5. Sett gjerne tulipanene kaldt om natten, da vil de vare lengre.

Tulipaner vokser raskt og kan bli kjempe lange. En bra idé er å snitte stilkene på nytt etter noen dager og fylle på med nytt friskt vann. Følger du disse enkle tipsene er jeg overbevist om at blomstene vil holde lengre!

Har du også noen tips på lager? Skriv gjerne i kommentarsfeltet :)

tulipaner

Årskavalkade

tisdag 05 januari, 2016 @ 13:43
0
Nytt år og nye muligheter! Jeg håper du har hatt en fin jul- og nyttårsfeiring. Nå er det på tide å legge året 2015 bak seg og se fremover i 2016. Selv har jeg hatt det beste året i mitt liv, både jobbmessig og privat. Jeg er så heldig som har så mye fantastiske mennesker i livet mitt.

2015 har vært et spennende og lærerik år. Det har bydd på mye moro og herlige reiser. Under får du en liten smakebit og et tilbakeblikk på hvordan det sosiale livet på jobben har sett ut i 2015.

La oss skape enda flere gode minner dette året!

Costume Awards
costumeawards

Spania
sierranevada

Konferanser
seminar

Fredagsfotball
fotball

Kickoff
kickoff

Medieruset
medieruset

80-talls fest
80tall

Oktoberfest
oktoberfest

Julebord
julebord

Søtt til jul - Nøttelader

onsdag 23 december, 2015 @ 19:07
0
Jeg har alltid hatt lyst til å lage et lavkarbo bakverk og fant tilfeldigvis en oppskrift på konfekt i Allers sitt oppskriftsbilag. Så da bestemte jeg meg for å teste dette til jul. Det må sies at det ikke kan sammenlignes med 'vanlig' konfekt men jeg ble positivt overrasket. Så dersom du ønsker et litt sunnere alternativ blant alt godt i julen kan denne konfekten absolutt anbefales!

Ingredienser:
65 g cashewnøtter
70g cashewnøttsmør eller peanøttsmør
1 ss kokosolje
2 ts sukrin
1/4 ts vaniljesukker
100 g mørk sjokolade, 70%
1 ss hakkede, salte cashewnøtter

ingredienser nottelade

Slik gjør du:
1. Hakk nøttene grovt.
2. Smelt nøttesmøret sammen med kokosolje.
3. Tilsett nøtter, sukrin og vaniljesukker, bland godt.
4. Ha blandingen i en form. Passende mål 10 x 10. Kle den med plastfilm. Sett formen i fryseren i 2 timer til den stivner.
baking
5. Smelt sjokolade over vannbad.
6. Skjær nøttemassen i firkantede biter.
7. Dekk bitene med sjokolade og dypp dem i hakkede nøtter.
8. Sett til kjøling til sjokoladen stivner.

nøttelader

INSTA LATELY

onsdag 16 december, 2015 @ 10:16
0
Visste du at vi har en instagram konto? Følg @Bladkongen for å få masse inspirasjon og magasintips.

Her kommer du løpende til å få tips om ulike oppskrifter og du får se de seneste omslagene! Jeg blir så utrolig imponert over at forlagene gang på gang klarer å overraske og komme med noe nytt!

Så følg Bladkongens instagram-konto og ta del av dette du også :)
instalately

Julegaver til hele familien!

måndag 14 december, 2015 @ 11:06
0
Nå er det bare 10 dager igjen til julaften og det er på høy tid å tenkte på hva du skal kjøpe i julegave til familien. Det kan være vanskelig, så derfor tenkte jeg å gi deg litt tips blandt alle julegavene på Bladkongen. Et abonnement på favorittbladet er en perfekt julegave som varer lenge etter julaften. Hos oss finner du julegaver for enhver smak og i alle prisnivåer! (Alle julegaveabonnement avsluttes automatisk). Vi har også en julegaveguide som kan gi deg gavetips! Behøver du hjelp med julegave til et annet familiemedlem? Skriv i kommentarsfeltet!

Til mamma: 1. Se og Hør 2. Norsk Ukeblad 3. KK 4. Hjemmet
Til mamma

Til pappa: 1. Illustrert Vitenskap 2. Vi Menn 3. Historie 4. Pondus
til pappa

Til barna: 1. Det Nye 2. Aftenposten Junior 3. Autofil 4. Julia
5. Donald Duck & Co 6. Wendy 7. Donald Duck Junior 8. Illustrert Vitenskap
til barna
910034B8-F8F2-43F4-A6E0-26CEF68376D3