Fra innsiden

En sniktitt på sommerens heteste trender

fredag 27 mai, 2016 @ 14.12
0
Sommeren har endelig gjort sin anmarsj og vi har bladd oss gjennom motemagasinene og tatt en titt på sommerens heteste trender. Endel plagg gjør comeback i 2016, noe vi i redaksjonen fryder oss over. La oss ta en titt slik at du kan ønske denne herlige årstiden velkommen med stil.

Demin på demin
Denne våren har demintrenden gjort sin fremmarsj og den blir med oss videre inn i sommermånedene. Her er det demin mot demin som gjelder, så match gjerne favoritt jeansen med en jeansjakke eller skjorte.
demin


Vide bukser
Vide bukser har regjert på trendfronten tidligere og er nå tilbake for fullt. Disse buksene kan styles på utallige måter, her er det bare fantasien som setter grenser.
vide bukser


Prints
På varme sommerdager er det blomster, blonder og gjennomsiktig materiale som gjelder ifølge ELLE. Prints fra plantelivet er også inn denne sommeren.
flowerpower


Bare skuldre
Kjoler, bluser og topper som viser skuldrene er ikke til å komme utenom denne sesongen. Her gjelder det å vise litt hud. Det er med på å gi en feminin og sexy twist til antrekket og passer like godt på dagtid som på fest.
bareskuldre


Striper
Enten de er horisontale eller vertikale, du kommer ikke utenom striper i sommer, forteller Costume oss. Mix gjerne det stripete plagget med annet mønstret plagg, eller match det med et klassisk, ensfarget plagg.
striper


90 tallet er tilbake
Silkekjoler med tynne stropper har gjort sin comeback! Og for å dra den helt ut skal du gjerne mikse det med en hvit t-skjorte eller langarmet under. Eventuelt kan du matche det med et strikket plagg over.
90tallet

Skriv en kommentar

Navn: * E-post: URL:
Kommentar*

910034B8-F8F2-43F4-A6E0-26CEF68376D3