Costume

Dette bladet er på Norsk

4/5 (1268 stemmer)

Produktbeskrivelse

Costume er Norges største og mest rendyrkede motemagasin og en uunnværlig inspirasjonskilde for motebevisste og stilsikre kvinner mellom 18 og 40 år. Magasinet rapporterer om det seneste fra catwalkene verden rundt og agerer som din personlige stylist.

Bestill et abonnement i dag og hold deg oppdatert på alt som skjer i moteverden!

Costumes redaksjon består av designere, modeller og andre bransjefolk med lang erfaring og solid kunnskap. Disse ekspertene er ikke bare trendsikre, men har også en dyp forståelse for hva klassisk eleganse dreier seg om.

Magasinet inneholder spennende reportasjer og artikler med inspirerende innhold. Skarpe bilder tatt av noen av moteverdens dyktigste fotografer er kombinert med en avslappet og underholdende tone.

Costume byr også på sunnhets- og helseråd fra profesjonelle, tester av forskjellige produkter og nyttige guider som gir deg god innsikt og hjelper deg ved fremtidig shopping. Stylingtips og makeupråd kombineres med morsomme konkurranser.

Med et abonnement på Costume er det enkelt å få overblikk over moteverden og alt som skjer der. Få vite om de siste trendene, bli inspirert til å skape din egen stil og få tips til hvordan du setter sammen den perfekte garderoben.

Et abonnement på Costume er den perfekte gaven til enhver fashionista! Bestill i dag og overrask noen du er glad i!

Land: Norge
Språk: Norsk
Utgaver/år: 12
Forlag: Bonnier Publications AS


Hvem leser bladet?

Menn: 5 %
Kvinner: 95 %
Alder: 18 - 40 år


500 tegn igjen

Lisa,
Det som er med costume er at man får gaven, det tar bare veeeeldig lang tid.. Men jeg var veldig glad for at jeg bestilte, når gaven kom i posten til slutt
Anonym,
Jeg har bestilt bladet denne uken med oriflame produktene, blir spennende å se når det kommer!
Katrine,
Costume er uten tvil det beste motemagasinet i Norges historie. Mye bra og unikt innehold. Veldig inspirerende og elsker kombinasjonen av high end fashion og billigere alternativer. Et must for en hver fashionista!
Ingebjørg,
Skikkelig fornøyd med dette bladet. Er 21 år, og det er fint å se moten og gode sminketips. Eneste minuset er at kostnadene av moten er dyr, men man finner fort noe liknendes på H&M og den slags. Anbefaler :)
Inga,
Jeg fikk skjerfet i posten i dag:) Kjempe fornøyd.
Tone,
Jeg fikk ordentlig og superfint Beck Söndergård skjerf i posten går:) Superfornøyd:)
Sana,
Elsker "Costume"!! Betalte for tre uker siden, fikk Becksøndergaard skjerfet igår:)
M,
Betalte regingen for 2 uker siden, og i dag dumpet et flott skjerf ned i postkassen min! Superforøyd! :D
Monica,
Fått bladet til tiden og i går kom det grå skjerfet...lekkert:) ca tre uker etter at bladet ble betalt. Veldig fornøyd!!
Fornøyd! =),
Jeg er såå fornøyd med kundeservicen hos dere! Og jeg ELSKER Costume og det lekre skjerfet jeg fikk med! Tuuusen takk for et fantastisk tilbud! :)
K,
Bladet passer for alle, ja! Jeg er 13 og elsker costume! Så at noen lengere oppe her var 27 altså dobbelt så gammel som meg. Bladet passer for alle som elsker mote!
Joy,
Norges beste moteblad. Passer til alle aldersgrupper egentlig, for det handler nesten bare om mote.
Lennapia,
Elsker dette bladet! Premien er også bra! lennapia.blogg.no
Tove ,
Jeg synes bladet er veldig bra!!! Personlig synes jeg det er mer lesestoff av interesser i dette enn mange andre blader.. Jeg er 27 år og veldig interessert i m
bella,
yuhuu, nå blir det soltan.. er så glad når jeg får med dette sommersettet når jeg skal abonnere på favorittbladet mitt :)
M,
Elsker også dette bladet! irams.blogg.no
Stine,
Det beste motebladet i Norge! De har virkelig fokus på moten og det ELSKER jeg!
Julie,
Elsker Costume bladet ! Er så mye inspirasjon å få. Anbefaler dette bladet!
910034B8-F8F2-43F4-A6E0-26CEF68376D3