Fra innsiden

Magasinlesingen fortsetter å øke!

fredag 25 september, 2015 @ 17.22
0
Jeg synes det er utrolig gøy å se at ukeblader og magasiner fortsetter å øke i lesertall. Mediebedriftenes Landsforening presenterer lesertall for magasiner og ukeblader to ganger i året. Nå i september har de presentert halvårstall og det skal bli interessant å grave seg ned i denne statistikken!

MBL har funnet ut at det er 34 prosent av befolkning som leser minst ett magasin daglig og magasinlesingen har økt med 1,9 prosent det siste året. Totalt har 7 av 16 bladgrupper fremgang fra forrige året og størst fremgang har helse- og livsstilsbladene!

Det er alltid like spennende å se om de bladene som har størst lesertall stemmer overens med de bladene som er bestselgere på Bladkongen. Så derfor har jeg tatt ut en liste på topp 10 bestselgere og det finnes faktisk endel ulikheter! Se MBLs offisielle lesertall her..

toppliste

Våre bestselgere:
1. KK 2. Hjemmet 3. Donald Duck & Co 4. Illustrert Vitenskap 5. Se og Hør Tirsdag
6. Lev Landlig 7. Vi Menn 8. Bonytt 9. Det Nye 10. Bo Bedre
Lik innlegget på Facebook

Skriv en kommentar

Navn: * E-post: URL:
Kommentar*

910034B8-F8F2-43F4-A6E0-26CEF68376D3