Fra innsiden

Spania reise - Del 2

torsdag 16 april, 2015 @ 18:29
0
Nå fortsetter vi reisen opp på fjellet! Til Sierra Nevada og de fantastiske alpinbakkene. Jeg må ærlig innrømme at jeg var litt skeptisk når vi skulle stå på ski i Spania, men det var over all forventning. Den lille byen ligger 2100m over havet og vi tok en skiheis lenger opp og der begynte bakkene på 2400m. Forholdsmessig var det litt sent på sesongen og det ble endel løssnø i bakkene utover dagen. Så neste gang (jeg sier neste gang fordi jeg vil dra tilbake) vil jeg heller reise tidligere på året, februar er nok perfekt!

Jeg storkoste meg og det var supert å få stått på snowboard for første gang i år.
Spania del2

Spania reise - Del 1

tisdag 14 april, 2015 @ 12:37
0
I helgen var vi i Spania med jobben. Jeg har lengtet hele vinteren og reisen ble over alle forventninger. Vi startet fredagen med en lunsj på stranden på en restaurant som heter El Rebalaje i en liten by kalt La Herradura. Det var så hyggelig og alle var overlykkelige over det fine været. Det ble servert tapas med masse ulike sjømatsretter. En stor hit for meg som elsker all mat som kommer fra havet!

Under er noen bilder fra den vellykkede lunsjen og det kommer flere bilder fra reisen snart, så stay tuned!
Spania - del1

Treningschallenge

onsdag 08 april, 2015 @ 17:11
0
Fra neste uke av kommer vi til å ha en ny treningschallenge på jobben. Vi hadde dette forrige høst og det er så utrolig motiverende. Vårt mål vil være å trene 3 ganger i uken. Jeg har allerede begynt å lete etter inspirasjon og motivasjon for hva jeg ønsker å få ut av treningen min. Så hva passet vel ikke bedre enn at KK kom i postkassen i dag med et stort dobbeltnummer sammen med dems nye treningsblad KK SPORTY!

Jeg er så glad i alle treningsmagasinene for de gir så mye gode råd og tips. I KK SPORTY finner du et 8-ukers løpeprogram for å bli en bedre løper og en kick start til utetreningen! Det er også en test på ulike løpetightser og informasjon om hva du skal gjøre for å melde deg på KK Mila. Bladet inneholder endel Yoga-øvelser og Hanne Sørvaag snakker om sitt forhold til yoga. Test deg selv og finn ut hvilken type motivasjon som styrer deg? Alt dette og mer finner du i månedens utgave av den nye treningsbladet KK SPORTY!

KK Sporty

Språkforvirret!

fredag 20 mars, 2015 @ 17:19
0
Jeg må ærlig innrømme at jeg må tenke meg om to ganger før jeg skriver dette innlegget, eller lettere sagt alt jeg skriver på norsk for tiden. Det er litt frustrerende å ikke være helt sikker på om jeg skriver korrekt og grammatisk rett. Har man bodd utenlands en stund så tror jeg nok at det er endel som forstår meg? Jeg har bodd i Sverige i over 4 år nå og det har påvirket meg mer enn jeg hadde trodd.

Problemet er først og fremst at norsk og svensk er for likt! En ting hadde vært om det hadde vært to helt forskjellige språk, men når de inneholder så mye like ord blir det vanskelig å skille. Jeg tar meg selv i å skrive en form for svorsk. En blanding mellom norsk og svensk. Mitt talespråk har også blitt veldig påvirket og mer enn noensinne får jeg kommentarer på at jeg ikke klarer å snakke rent norsk! Det verste er at jeg til og med har begynt å tenke på svensk... Jeg finner det svenske ordet før det norske. Så derfor vil jeg allerede nå passe på å unnskylde for eventuelle skrivefeil eller om alt ikke blir grammatisk rett. Jeg forsøker så godt jeg kan, men når man nesten bare omgås med svensker så blir det vanskelig. Visse sier det er sjarmerende, jeg synes det er plagsomt! Jeg er stolt av å være norsk, men det er mer praktisk å legge om de norske ordene svensker ikke forstår.

Så bloggen får hjelpe meg å holde morsmålet mitt ved like, for her ønsker jeg definitivt å skrive på norsk!

Svorsk

Jobbreise

tisdag 10 mars, 2015 @ 18:09
0
Nå er det akkurat en måned til vi reiser på en ny tur med jobben! For noen uker tilbake fikk vi endelig vite hvilken destinasjon vi skal reise til i år. Jeg har lengtet hele vinteren og årets reise blir til Sierra Nevada i Spania. Fjellkjeden ligger i Andalucia og er Europas sørligste skianlegg. Det skal bli veldig spennende og se hva de spanske fjellene har å tilby når fjellkjeden ligger i middelhavsområdet. (Et område som ellers er kjent for å ha et varmt klima og mye sol)!

Forrige året var vi i Verbier, en alpelandsby som ligger sørvest i Sveits. Verbier ligger midt inne i fire daler og er en av de største skiområdene i Europa. Alpinmulighetene er mange og bakkene uendelige. Jeg har aldri vært med på noe lignende og bare følelsen av å kjøre i de løypene var helt ubeskrivelig. Det går virkelig ikke an å forstå hvor liten man føler seg om man aldri har vært der. Som en liten maur med stor respekt for omgivelsene. Jeg kommer absolutt å dra tilbake dit en vakker dag, men først får man utforske nye eventyr.

Jeg håper på solfylte dager i Sierra Nevada og med et så fantastisk reisefølge så kan ikke dette bli annet enn en suksess. Gleder meg!

Verbier 2014
Verbier

Valentine's Day

tisdag 17 februari, 2015 @ 18:36
0
Jeg har så delte meninger når det kommer til Valentine's Day og jeg får ikke bestemt meg om jeg liker denne dagen eller ikke. Misforstå meg rett, jeg liker å få gaver og så klart er det supert å få litt ekstra oppmerksomhet men må man gjøre dette på en bestemt dag? For min del vil jeg heller få dette på en dag jeg virkelig behøver det.

Kjæresten min er så flink til akkurat det og de små tingene betyr så mye i en stressende hverdag. At maten er ferdig laget når man kommer hjem fra jobb, at man får blomster på en tirsdag og frokost på sengen på en søndag.

Alt har blitt så hypet og får man ikke en gave på Valentine's Day så har man en dårlig kjæreste? Jeg får et forklaringsproblem og alle tenker sitt. Kjæresten min og jeg hadde egentlig bestemt oss for å ikke kjøpe noe til hverandre i år, dels fordi vi sparer penger til leilighet men også fordi vi begge er veldig enige om at Valentine's Day er oppskrytt.

Men vi kunne ikke motstå "presset". Så vi kjøpte en liten ting til hverandre av likevel...

Valentinesday

Bolig Pluss - Best på ideer!

fredag 13 februari, 2015 @ 19:51
0
Da var denne arbeidsuken over og i kveld skal jeg kose meg med en gjeng interiørmagasiner. Jeg blir aldri lei av interiørmagasiner! I seneste nummeret av Bolig Pluss får man blant annet se 6 ulike hjem innredet med varme og personlighet. Det er så inspirerende og jeg elsker alle ideene. Jeg kan sitte i timesvis og bare scanne igjennom hver eneste side. Så med fire nye interiørmagasiner har jeg nok å gjøre i kveld.

Interiørmagasiner
910034B8-F8F2-43F4-A6E0-26CEF68376D3