Fra innsiden

Valentine's Day

tirsdag 17 februar, 2015 @ 18:36
0
Jeg har så delte meninger når det kommer til Valentine's Day og jeg får ikke bestemt meg om jeg liker denne dagen eller ikke. Misforstå meg rett, jeg liker å få gaver og så klart er det supert å få litt ekstra oppmerksomhet men må man gjøre dette på en bestemt dag? For min del vil jeg heller få dette på en dag jeg virkelig behøver det.

Kjæresten min er så flink til akkurat det og de små tingene betyr så mye i en stressende hverdag. At maten er ferdig laget når man kommer hjem fra jobb, at man får blomster på en tirsdag og frokost på sengen på en søndag.

Alt har blitt så hypet og får man ikke en gave på Valentine's Day så har man en dårlig kjæreste? Jeg får et forklaringsproblem og alle tenker sitt. Kjæresten min og jeg hadde egentlig bestemt oss for å ikke kjøpe noe til hverandre i år, dels fordi vi sparer penger til leilighet men også fordi vi begge er veldig enige om at Valentine's Day er oppskrytt.

Men vi kunne ikke motstå "presset". Så vi kjøpte en liten ting til hverandre av likevel...

Valentinesday

Skriv en kommentar

Navn: * E-post: URL:
Kommentar*

910034B8-F8F2-43F4-A6E0-26CEF68376D3