Fra innsiden

Fordelene med å jobbe på Bladkongen

tirsdag 05 april, 2016 @ 16.10
0
Jeg har alltid elsket magasiner. Det er noe magisk med å sitte med ett i fanget og lese lange reportasjer, mens man nyter en god kopp kaffe. Å lese på nett kommer aldri til å kunne erstatte den kose-følelsen jeg får av trykte magasiner. Så jeg kan love deg at jeg koser meg ganske ofte nå som jeg jobber på Bladkongen. Jeg kan velge å vrake blant så mange gode magasiner og ulike kategorier, og kaffepausene har blitt en aldri så liten fast rutine her på huset.

kaffepause

Leseglad som jeg er må jeg si at innholdet i magasinene heller ikke skuffer! Norge har mange talentfulle journalister og fotografer og både bilder og tekst tiltrekker meg som leser. Det er uendelig mye inspirasjon å hente!

Har du lyst til å kose deg du også? Ta en titt på vårt utvalg, det er uendelig og jeg kan garantere deg at du finner noe du liker. Ha en fin tirsdagkveld da dere!
Lik innlegget på Facebook

Skriv en kommentar

Navn: * E-post: URL:
Kommentar*

910034B8-F8F2-43F4-A6E0-26CEF68376D3