Fra innsiden

Weekend i Oslo

tirsdag 12 april, 2016 @ 09.52
0
I helgen tok hele firmaet turen til Oslo for en aldri så liten kick off! Og for en helg! Vi ankom hovedstaden på fredag ettermiddag og sjekket inn på Comfort Hotel på Karl Johan, etterfulgt av en herlig middag på Villa Paradiso på Solli.

Dagen derpå møtte vi opp på en bar på Karl Johan for å delta på Urban Race. Vi ble delt inn i fire lag, fikk en ipad og instruksjoner om hva som skulle gjøres de neste to timene. Så var det bare å begynne å løpe! Urban Race gikk nemlig ut på å finne frem til ulike steder i Oslo for å løse ulike oppgaver. Det var alt fra quiz til å lage rim, synge, spille inn videoer og ta bilder med fremmede. Og det var om å gjøre å få flest poeng innen tiden var omme! Jeg hadde på forhånd gitt uttrykk for at det ikke kom til å bli noe særlig løping fra min side, men da jeg stod der på Karl Johan med ipaden i hånden kicket konkurranseinstinket inn og jeg løp som en gærning de to neste timene! Herregud så gøy det var!

Resten av dagen spiste vi herlig mat, gikk på sightseeing og drakk propellbrus på nattestid. Det var en sliten, men glad og fornøyd gjeng som tok flyet hjem på søndag. Under kommer et lite bildedryss. Ikke alle bildene som egnet seg dagens lys, men noen ble det hvertfall!

Oslo

Oslo

Oslo

Oslo

Oslo

Oslo

Oslo

Oslo

Nå er det tilbake til hverdagen og jobb igjen, med gode minner i bagasjen!
Lik innlegget på Facebook

Skriv en kommentar

Navn: * E-post: URL:
Kommentar*

910034B8-F8F2-43F4-A6E0-26CEF68376D3