Bedriftsgaver til forskjellige anledninger

Bladkongens gavekort til bedrifter er som sagt ikke bare perfekte julegaver. Mange bedrifter bruker dem også i forbindelse med andre anledninger, som for eksempel ved oppmuntring av ansatte, i salgskonkurranser og for å vise takknemlighet overfor sine kunder. Vi kan dessuten tilpasse produktet for disse anledningene:

Bedriftsgaver til ansatte – til jul, sommer og påske
Bedriftsgaver til ansatte og kunder rundt jul er en fin tradisjon. Mange benytter også muligheten til å gi oppmuntring eller si takk for eksempel i påsken og rett før sommeren. Med gavekort fra Bladkongen blir dette enkelt.
Bladkongens gavekort til bedrifter er som sagt ikke bare perfekt som gave. Mange bedrifter bruker dem også i forbindelse med salgskonkurranser, kampanjer og for å vise takknemlighet overfor sine kunder.

Kampanjer/ nyrekruttering
Gi kampanjen en ekstra push. I stedet for rabatter, gi med noe ekstra på kjøpet! ”Kjøp en kaffemaskin – få et gavekort på kjøpet”. ”Prøvekjør en Volvo, få et gavekort på kjøpet”.
Behøver dere flere kunder? Hvorfor ikke dra i gang en rekrutteringskampanje med hjelp av våre gavekort: ”Bli medlem i vår kundeklubb i dag, få et gavekort på kjøpet”

Salgskonkurranse
De beste konkurransene engagerer ikke bare de beste selgerne. Utover at man har en konkurranse for salgsteamet - sett også personlige mål for alle selgere, så alle motiveres til det ytterste. La de gjøre det lille ekstra og belønn de med et gavekort fra Bladkongen. Mange salgskonkurranser vinnes ofte av de samme selgerne – derfor er det viktig å finne en løsning som motiverer alle.

Belønning
Kunder som kommer med gode forslag til forbedringer, medlemmer som stiller opp og svarer på dine spørsmål, personer som legger sin fritid for å hjelpe. Si takk – med et gavekort fra oss!

Bundling
Våre gavekort kan med fordel kombineres med andre gaver! En delikatessekurv eller sjokoladeeske å nyte av nå, i kombinasjon med et gavekort der man har mulighet å velge seg et abonnement på magasin som dumper ned i postkassa i flere måneder framover.
Gavekortet sikrer at det finnes noe for alle, og i og med den store verdien som ligger i våre gavekort, så er den opplevde verdien stor for mottakeren.

Kompensasjon
Bra kundeservice er i dag veldig viktig for de fleste organisasjoner. Å ta vare på sine kunder er viktig for å overleve. Vær sikker på at dine kunder forstår at du synes de er verdifulle! Er ulykken ute og noe har gått feil – et gavekort fra Bladkongen viser at du bryr deg!

910034B8-F8F2-43F4-A6E0-26CEF68376D3