Fra innsiden

Morsdag på søndag!

fredag 06 februar, 2015 @ 17.46
0
Du har vel ikke glemt at det er morsdag på søndag? Jeg er litt lei meg over at jeg ikke har tid til å dra hjem og besøke mammaen min. Dette er absolutt en av de dagene jeg skulle ønske at jeg bodde nærmere foreldrene mine. Forrige året reiste jeg hjem til Norge og overrasket mamma, men i år har jeg ikke mulighet til det.

Alle mødre fortjener å få litt ekstra oppmerksomhet og jeg skulle så gjerne gitt henne en stor klem! Det hadde nok betydd mye mer enn masse gaver. Så tenk over hva som gjør mammaen din glad, som regel er det ikke så mye som skal til! For min del blir det en skypedate og en liten overraskelse som søsteren min får fikse.

Det er tanken som teller!

Morsdag

Lik innlegget på Facebook

Skriv en kommentar

Navn: * E-post: URL:
Kommentar*

910034B8-F8F2-43F4-A6E0-26CEF68376D3