Fra innsiden

Klong vase

tisdag 10 februari, 2015 @ 20:45
0
Endelig er den min! Jeg har hatt lyst på denne vasen så lenge nå. Det er en äng vase fra Klong designet av Eva Schildt. Jeg bare elsker hvordan man kan dekorere med blomstene som at de står på en blomstereng. Den er bare så fin. Vasen vant årets innredningsaccessoar i Elle Decoration Swedish Design Awards 2014.

Klong collage

Morsdag på søndag!

fredag 06 februari, 2015 @ 17:46
0
Du har vel ikke glemt at det er morsdag på søndag? Jeg er litt lei meg over at jeg ikke har tid til å dra hjem og besøke mammaen min. Dette er absolutt en av de dagene jeg skulle ønske at jeg bodde nærmere foreldrene mine. Forrige året reiste jeg hjem til Norge og overrasket mamma, men i år har jeg ikke mulighet til det.

Alle mødre fortjener å få litt ekstra oppmerksomhet og jeg skulle så gjerne gitt henne en stor klem! Det hadde nok betydd mye mer enn masse gaver. Så tenk over hva som gjør mammaen din glad, som regel er det ikke så mye som skal til! For min del blir det en skypedate og en liten overraskelse som søsteren min får fikse.

Det er tanken som teller!

Morsdag

Nytt år og nye muligheter!

fredag 23 januari, 2015 @ 17:02
0
Hei alle som har funnet veien inn hit!
Jeg vil først og fremst ønske dere velkommen og håper dere vil følge reisen min videre på denne bloggen. Mitt navn er Anette Søiland og jeg jobber på Bladkongen.no. Jeg har fått det ærefulle oppdraget å starte en blogg på Bladkongen! Hvor kult er ikke det?! Mitt oppdrag vil være å skape interessant og inspirerende innhold hver uke. Så tips om temaer tas imot med glede.

Hvem er jeg? Ei glad og sprudlende jente med mye energi. Jeg bor i Stockholm sammen med kjæresten min og stortrives med storby-livet. Dagene mine går til jobb, trening, reiser og min store interesse for interiør.

Her på bloggen vil dere få et lite innblikk i hverdagen min og jeg vil ta dere med på en reise inn i magasinverdenen. Så hold utkikk for kommende innlegg!

Intro
910034B8-F8F2-43F4-A6E0-26CEF68376D3