Fra innsiden

Bloglovin

fredag 07 augusti, 2015 @ 17:04
0
Nå har jeg registrert denne bloggen på bloglovin! Så da er det bare å gå inn å legge den til som en av dine favoritter. Har du ikke bloglovin eller vet hva det er så kommer en forklaring her. Bloglovin er en plattform hvor du kan lese, organisere og oppdage nye blogger. Du kan samle alle dine favorittblogger på ett og samme sted og du får oppdateringer i feeden så fort en av bloggene du følger gjør et innlegg. Perfekt om du leser mange blogger samtidig for da slipper du å google opp alle hele tiden. Pluss at du kan spare innlegg du liker ekstra godt i en egen mappe. Jeg digger det!

Følg denne blogg på Bloglovin

bloglovin

Vakre Hjem & Interiør - Flytter ut

torsdag 09 juli, 2015 @ 16:32
0
Jeg liker virkelig denne utgaven av Vakre Hjem & Interiør. Den inneholder 40 sider med inspirasjon hvor hovedfokus ligger utendørs. Du finner en flott reportasje om piknik på stranden og hvordan man får det fint på terrassen.

Bli med hjem til vintage-dronningen og få ett innblikk i en bohemisk hverdag. Jeg får aldri nok shoppingtips og jeg elsker å drømme meg bort og inn i denne fargerike verdenen.
vakre hjem

Nedtelling har begynt!

tisdag 30 juni, 2015 @ 10:33
0
Nå starter vi å telle ned dagene til vi når 3 millioner kunder. Dette vil vi selvfølgelig feire med jubileumstilbud på Bladkongen. Når vi når 3 millioner kunder åpner vi opp til det største salget og de mest utrolige tilbudene vi noen gang har hatt! Kunde nr. 3 000 000 kommer til å vinne et gavekort på en valgfri weekendtur verdt 3000 kr fra Apollo. Blir du vår heldige vinner?

Hold utkikk etter våre fantastiske jubileumstilbud for de gjelder bare en kort periode. Jeg kan gi deg en ledetråd og det er ordet gratis! For mer informasjon om kampanjen - Klikk her
London

Tilbake til 80-tallet!

fredag 22 maj, 2015 @ 19:13
0
I går hadde vi et mingel på kontoret med 80-talls tema. Vi hadde invitert både forlag og samarbeidspartnere til denne vellykkede kvelden. Jeg hadde det så utrolig gøy! Alle var så fine og hadde virkelig gått all in med sine kostymer. Kvelden var fylt med fargerike klær, 80-talls inspirert mat og drikke, herlige låter og masse dans. Noe som ikke kan bli annet en bra. Så tusen takk alle sammen for en kjempe morsom kveld!

80tall

Ukens oppskrift - Oreokake

tisdag 12 maj, 2015 @ 18:23
0
17.mai nærmer seg med stormskitt og jeg klarer knapt å vente. Jeg gleder meg så masse til å reise hjem og feire denne dagen med nære og kjære. Derfor tenkte jeg at det var passende å komme med et superenkelt og veldig godt kaketips. Dette er ingen typisk 17.mai kake men jeg tror virkelig at den vil bli godt mottatt av gjestene. En skikkelig kaloribombe, men med litt bær ved siden av blir det perfekt!

Ingredienser
Bunn
330g Oreo cookies
110g smør, smeltet

Fyll
200g lys sjokolade
100g mørk sjokolade
200ml kremfløte

Topping
300g jordbær
Hakkede nøtter (pistasjnøtt, valnøtt, cashewnøtter) valgfritt

Fremgangsmåte
1. Legg hele oreokjeks i en food-processor og bland til en fin masse.
2. Hell i smeltet smør og bland det sammen.
3. Trykk ut kakebunnen med baksiden av en skje i en terteform. (12x36cm)
--
4. Putt i fryseren noen få minutter.
5. Varm kremfløte i en kasserolle på middels varme i noen minutter til den blir varm.
6. Ta kasserollen bort fra varmen og hell i hakket sjokolade og la det hvile i 1-2 minutter.
7. Rør til sjokoladen har smeltet.
--
8. Hell fyllet i formen. Topp med friske jordbær og nøtter.
9. La kaken stå minst 2 timer i kjøleskap, men helst over natten.
10. Klar til servering, håper det smaker!

Du kan også finne et youtube-klipp på hvordan du lager kaken HER
oreokake

Pinterest

måndag 27 april, 2015 @ 17:48
0
Nå har Bladkongen startet en egen Pinterest-konto fordi vi synes dette nettsamfunnet er så inspirerende. Her kan man følge andres innhold og velge å dele det videre i sin egen samling. Vi har laget oppslagstavler etter kategoriene på vår nettside og ønsker å samle innhold som både er interessant og inspirerende for våre følgere.

Følg oss på Pinterest!

Pintrest

Morgenstund har gull i munn!

torsdag 23 april, 2015 @ 18:36
0
Vår treningschallenge har startet for fullt og i dag gikk Sandra på jobben og jeg en power walk før jobb. Det er så vakker i Stockholm om dagen og trærne i Kungsträdgården er virkelig vårens høydepunkt. Det er kun et par uker i løpet av året som de står i full blomstring derfor pleier det å være mange der. Så det var supert å gå fordi tidlig på morgenen for å ta litt bilder når det ikke var så mye folk. Etter Kungsträdgården gikk vi videre over på fine Djurgården og vår runde ble nok tilsammen 10 km. Bra start på dagen!

Morgentur
910034B8-F8F2-43F4-A6E0-26CEF68376D3