Fra innsiden

En ny start

fredag 04 mars, 2016 @ 16:07
0
Kjære leser
Mitt navn er Henriette Sophia og jeg er Campaign Manager på Bladkongen. En jobb jeg har hatt i nøyaktig ti dager og stortrives med! Jeg har fått æren av å ta over stafettpinnen etter Anette, som har gjort en fantastisk innsats. Her inne kommer jeg til å dele min reise gjennom magasinverden og gi dere et lite innblikk i min hverdag.

Men hvem er så jeg? Jeg er 27 år gammel og kommer fra Oslo, hvor jeg jobbet som journalist. Men så ledet kjærligheten meg over landegrensen, til fantastiske Stockholm, hvor jeg har bodd i snart tre år. Har jeg blitt svensk enda? Nei, men jeg kan med en gang si at jeg har blitt veldig glad i både den tradisjonelle ettermiddagsfikan og kanelboller!

I mine tre år her har jeg rukket å være innom en del arbeidsplasser, i søken om en jobb der jeg får bruke både min kreative side og skriveglede. Jeg har hatt det veldig gøy, møtt mange fantastiske mennesker og lært mer, både jobbmessig og om meg selv, enn jeg noensinne hadde trodd jeg ville gjort på så kort tid. Men nå er det deilig å ha landet på et sted der jeg føler meg hjemme. Det skal bli spennede å se hva den kommende tiden på Bladkongen vil bringe.

I min rolle som Campaign Manager er jeg blant annet ansvarlig for våre mediekanaler, så jeg håper dere vil følge både bloggen og vår fine Instagram-konto i tiden fremover. Stay tuned!

//Henriette Sophia

Lik innlegget på Facebook
910034B8-F8F2-43F4-A6E0-26CEF68376D3