Abonner på Cardmaking & Papercraft

3 av 5 (31 stemmer)
EnglandDette bladet er på Engelsk

Her finner du gode tilbud på Cardmaking & Papercraft. Bestill et bladabonnement til deg selv eller gi det bort som gave.

Kortlaging og papercraft er Storbritannias beste steg-for-steg guide til kortlaging. Cardmaking & papercraft er et nytt britisk magasin som er fullstendig dedikert til kortlaging og andre typer papir håndverk. Bladet er pakket fullt av inspirerende nye kort fra de beste designerne og spennende håndverk ideer. Hvert prosjekt kommer med klare trinn-for-trinn-instruksjoner for perfekt resultat hver gang. Oppdag og lær alle de nye papir teknikkene du trenger for å lage de vakreste kort og papir...

Full beskrivelse
 • Disse tilbudene gjelder for bestill til deg selv. Ønsker du å gi bort dette bladet som gave kan du klikke på fliken over som heter gi bort.
 • Cardmaking & Papercraft forside
  13 nr Du får 13 nummer av bladet Cardmaking & Papercraft for kun 2 381 kr
  2 381 kr
 • Den perfekte gaven! Gi bort bladet til en du er glad i.

  Gaven som fortsetter å gi lenge etter overrekkelse. Et bladabonnement er alltid en verdsatt gave og det passer alle!

  Vis alle tilbud

Abonner på

Cardmaking & Papercraft

Kortlaging og papercraft er Storbritannias beste steg-for-steg guide til kortlaging. Cardmaking & papercraft er et nytt britisk magasin som er fullstendig dedikert til kortlaging og andre typer papir håndverk. Bladet er pakket fullt av inspirerende nye kort fra de beste designerne og spennende håndverk ideer. Hvert prosjekt kommer med klare trinn-for-trinn-instruksjoner for perfekt resultat hver gang. Oppdag og lær alle de nye papir teknikkene du trenger for å lage de vakreste kort og papir gavene.

Ekstra Info:

Ved bestilling av utenlandske blader tar det noe lenger tid (2-4mnd) før abonnementet aktiveres. Når det først er i gang kommer bladene når de skal og du får alle utgaver som du har bestilt. Kontakt kundeservice om du har noen spørsmål eller behøver hjelp med din bestilling.

 • Land: England
 • Språk: Engelsk
 • Utgaver/år: 13
 • Forlag: Mediafy

Hvem leser bladet?
 • Menn: 20 %
 • Kvinner: 80 %

Anmeldelser av Cardmaking & Papercraft

Ditt navn:
Din karakter:
Din anmeldelse:
500 tegn igjen Send
910034B8-F8F2-43F4-A6E0-26CEF68376D3