Din Fritid

Dette bladet er på Norsk

4/5 (956 stemmer)

Produktbeskrivelse

DIN FRITID (tidligere Bobil & Caravan) er markedets ledende, uavhengige og profesjonelle magasin for deg som er interessert i bobil og caravan. Det spiller ingen rolle om du er lykkelig eier av en bobil eller campingvogn, eller bare spesielt interessert i det gode livet på hjul – magasinet vil gi deg masser av nyttig, inspirerende og underholdende lesning.

Bestill et abonnement på DIN FRITID i dag til kampanjepris fra Bladkongen og få magasinet rett hjem i postkassen! I tillegg får du full tilgang på dinfritid.no, inkludert Pluss-saker.

Stadig flere nordmenn oppdager gleden og friheten ved å tilbringe fritiden sin i en bobil eller campingvogn. Hvis du er en av dem er magasinet DIN FRITID en perfekt følgesvenn! Det er også en uunnværlig kilde til god veiledning i form av guider og tester.

I DIN FRITID får du i hver av de 8 årlige utgavene minst 100 sider med grundige uavhengige tester, de ferskeste produktnyhetene og inspirerende og underholdende reportasjer. Magasinets dyktige skribenter presenterer reiser fra inn- og utland og nære historier om vanlige folk som har glede av fritiden sin med bobil og caravan. Dette og mye, mye mer! Minst 100 sider med inspirasjon, nyheter og hygge i hver utgave!

Ved å abonnere på DIN FRITID får du magasinet rett hjem i postkassen. Som abonnent vil du også ha full tilgang på dinfritid. no, også Pluss-saker. Her vil du finne tidligere utgaver av Din Fritid, nyheter, utvidet billedmateriale, videoreportasjer og annet ekstramateriell. Bestill derfor et abonnement fra Bladkongen i dag og gled deg til mange gode lesestunder.

Land: Norge
Språk: Norsk
Utgaver/år: 8
Forlag: Masse Media AS
Sjefredaktør: Tore Afdal


Hvem leser bladet?

Menn: 78 %
Kvinner: 22 %


500 tegn igjen

Vilfred Barbala ,
Har abonnere i flere år, men vil nå avsluttet, er ikke så mye av intresse
Erik,
Leste siste utgave om alle produktnyhetene med stor interesse, dvs 6-17. Bedre oversikt over det norske markedet finnes neppe. Her står det også om 2018-nyhetene til Rimor og Fendt også.
910034B8-F8F2-43F4-A6E0-26CEF68376D3