Abonner på Model Boats

4 av 5 (8 Stemmer)
EnglandDette bladet er på Engelsk

Her finner du gode tilbud på Model Boats. Bestill et bladabonnement til deg selv eller gi det bort som gave.

Model Boats er det ledende månedlige modellbåtsmagasinet. Model Boats dekker alle aspekter av marin modellhobby. De informasjons-rike sidene i Model Boats dekker nesten alle aspekter av modellbåter fra radiokontrollerte krigsskip til staselige seilskip. Hver utgave av Model Boats er fullpakket med spennende prosjekter, nyheter om den siste utviklingen og nye produkter for entusiaster, regelmessige gratis planer og Plan Reatures, dype og ærlige kit anmeldelser, rapporter om alle de store racing...

Full beskrivelse
 • Disse tilbudene gjelder for bestill til deg selv. Ønsker du å gi bort dette bladet som gave kan du klikke på fliken over som heter gi bort.
 • Model Boats omslag
  13 nr Du får 13 nummer av bladet Model Boats for kun 1 813 kr
  1 813 kr
 • Den perfekte gaven! Gi bort bladet til en du er glad i.

  Gaven som fortsetter å gi lenge etter overrekkelse. Et bladabonnement er alltid en verdsatt gave og det passer alle!

  Vis alle tilbud

Abonner på

Model Boats

Model Boats er det ledende månedlige modellbåtsmagasinet. Model Boats dekker alle aspekter av marin modellhobby. De informasjons-rike sidene i Model Boats dekker nesten alle aspekter av modellbåter fra radiokontrollerte krigsskip til staselige seilskip. Hver utgave av Model Boats er fullpakket med spennende prosjekter, nyheter om den siste utviklingen og nye produkter for entusiaster, regelmessige gratis planer og Plan Reatures, dype og ærlige kit anmeldelser, rapporter om alle de store racing aspekter av hobbyen fra dedikerte entusiaster, og selvfølgelig vi dekker modellbåtsutstillinger og oppvisninger i Storbritannia og i utlandet.

Ekstra Info:

Ved bestilling av utenlandske blader tar det noe lenger tid (2-4mnd) før abonnementet aktiveres. Når det først er i gang kommer bladene når de skal og du får alle utgaver som du har bestilt. Kontakt kundeservice om du har noen spørsmål eller behøver hjelp med din bestilling.

 • Land: England
 • Språk: Engelsk
 • Utgaver/år: 13
 • Forlag: Mediafy

Hvem leser dette bladet?
 • Menn: 80 %
 • Kvinner: 20 %

Anmeldelser av Model Boats

Ditt navn:
Karakter:
Din kommentar:
500 tegn igjen Send
910034B8-F8F2-43F4-A6E0-26CEF68376D3