Alt om Fiske

Dette bladet er på Norsk

4/5 (474 stemmer)

Utgivelsesplan 2023

Startdatoen for et abonnement kommer helt an på det aktuelle forlagets utgivelsesplan og vi på Bladkongen kan derfor ikke garantere en spesifikk startdato. Vanligvis må forlagene motta bestillingen din ca 10 ukedager før utgivelsesdato for at du skal få nestkommende utgave. Troligvis får du ditt første blad i forbindelse med én av de to nestkommende utgivelsene. Merk at utgivelsesdato er datoen når bladet sendes ut fra forlaget, og at det derfor kan leveres noen dager etter denne datoen.
9. 6 oktober
10. 10 november

Produktbeskrivelse

Bladet Alt om fiske holder deg oppdatert på sportsfiske. Nyheter, utstyrsnytt, tester, teknikker og reportasjer fra hele landet. Alt om fiske er Norges eneste rendyrkede blad for sportsfiskere.

Som abonnent på Alt om fiske får du de beste tipsene til de beste fiskeplassene enten du liker å fiske i saltvann eller ferskvann, i høyfjellet, langt til havs eller i nærmiljøet. Innholdet er variert og sesongtilpasset.

Land: Norge
Språk: Norsk
Utgaver/år: 10
Forlag: Story House Egmont AS


Hvem leser bladet?

Menn: 91 %
Kvinner: 9 %


500 tegn igjen

Pål Arne,
Meget bra blad om fiske, jeg personlig liker å fiske så jeg liker dermed blade
Åge Samuelsen,
De er bra et bladet om fiske
Svar fra Bladkongen,
Hei Gjermund, vi har tyvärr inga permer här på Bladkongen men om ni kontaktar förlaget direkt kanske de kan hjälpa er med detta. Ni når Alt om Fiske på: [email protected].
Gjermund fjeldskogen,
Dette er ett supert blad for oss fiskeidioter, men lurte på om det er og få tak i permer som jeg kan sette bladene mine inn i ?? Håper på raskt svar mvh Gjermund
910034B8-F8F2-43F4-A6E0-26CEF68376D3