Maison Mat & Vin

Dette bladet er på Norsk

4/5 (825 stemmer)

Produktbeskrivelse

MAISON Mat & Vin er for alle som trives rundt bordet!

I hvert nummer finner du masser av oppskrifter og tips til både hverdag og fest. Du møter entusiastiske matpersonligheter av alle slag, og får stilsikre råd fra kreative stylister til hvordan du dekker flotte bord. Les om det aller siste til kjøkken og spisestue, kjøleskap og spiskammers, og få med deg de siste trendene innen mat og drikke. I Mat & Vin får du også gode tips om hva du bør drikke til maten vi presenterer. Det sørger Norges beste vinkjennere for. Mat & Vin er et magasin for mat- og vinglede, til hverdag og fest, fylt med inspirerende nyttig og nytbart lesestoff. Livet er for kort til å spise kjedelig mat!

Land: Norge
Språk: Norsk
Utgaver/år: 8
Forlag: Story House Egmont AS


Hvem leser bladet?

Menn: 27 %
Kvinner: 73 %
Alder: 40 - 75 år


500 tegn igjen

Torill R.Langeland,
Flott og inspirerende blad
Sigris,
Dette er et blad til inspirasjon. Moderne og tradisjonsretter i et blad. Det jeg liker best med bladet er oppskriftene på gjærbakst, tips til hobby gourmetkokken og reklamen.
Kjersti,
Mitt nr.1 matblad! Der hvor mange andre matblad enten har for simple og gjentakende oppskrifter, for avanserte oppskrifter med skjeldne ingredisenser eller for mange artikkler rettet mot de som jobber som kokk, så har Maison Mat & Vin en perfekt kombinasjon av gode artikler, interessante retter, kunnskapsrike drikke-tips og spennende oppskrifter som hjelper meg å bli bedre på kjøkkenet privat. Mye bra tips, oppskrifter og god journalistikk.
Therese,
Dette er et kjempebra blad med oppskrifter i forskjellig vanskelighetsgrader. Oppskriftene og artiklene er tilpasset sesongen og er enkle å forstå. Etter mange nummer av ulike matblader er det dette jeg alltid faller tilbake på å abonnere på. Anbefales på det varmeste.
Samiyra Samriye,
Jeg liker beste eplekake
Hanne G,
Jeg ser at Maison skriver her på Bladkongen at "livet er for kort til kjedelig mat". Jammen, hvorfor har de stort sett bare kjedelig mat i spaltene da? For ikke å glemme alle skrivefeilene. Herregud...
910034B8-F8F2-43F4-A6E0-26CEF68376D3