Mat fra Norge

Dette bladet er på Norsk

4/5 (355 stemmer)

Utgivelsesplan 2023

Startdatoen for et abonnement kommer helt an på det aktuelle forlagets utgivelsesplan og vi på Bladkongen kan derfor ikke garantere en spesifikk startdato. Vanligvis må forlagene motta bestillingen din ca 10 ukedager før utgivelsesdato for at du skal få nestkommende utgave. Troligvis får du ditt første blad i forbindelse med én av de to nestkommende utgivelsene. Merk at utgivelsesdato er datoen når bladet sendes ut fra forlaget, og at det derfor kan leveres noen dager etter denne datoen.
6. 14 juni
7. 19 juli
8. 16 august
9. 20 september
10. 18 oktober
11. 15 november
12. 20 desember

Produktbeskrivelse

Norges mest leste matmagasin!

Mat fra Norge er et spesialmagasin om lokalprodusert mat og drikke, laget av ildsjeler for ildsjeler. Mat fra Norge skal gi inspirasjon og matlyst, samt være en guide for å finne frem til små, lokale produsenter. I Mat fra Norge finner du mange spennende oppskrifter, intervjuer og anmeldelser. Her finner du ekte mat fra bygd og by og gode tips til hvordan du skal benytte gode råvarer i ditt eget kjøkken.

PS! Digital utgave for nettbrett, smarttelefon og desktop er inkludert når du abonnerer på Mat fra Norge. Du får tilgang til nyeste og alle tidligere utgivelser i et søkbart arkiv.

Land: Norge
Språk: Norsk
Utgaver/år: 12
Forlag: Aftenposten AS
Startår: 2011
Sjefredaktør: Trine Eilertsen


Hvem leser bladet?

Menn: 46 %
Kvinner: 54 %
Alder: 35 - 55 år


500 tegn igjen

gerd tove upsahl,
ønsker norske gode matretter.
william,
jeg har lest den ny magasin, om restaurant i Halden, det er ikke riktig, jeg har spiste flere gange i bakgården restaurant, det smaks alti godt. særlig reinsdyr og hjort. men dere skrive så ille. jeg kan ikke stål på dere.
Gunhild Bruland,
Jeg er glad i å lage mat ,så dette bladet er midt i blinken
Bjørn,
Virkelig et godt magasin med substans. Her får du ikke bare oppskriftene, men også historiene bak råvarene - menneskene, bruksområder, gårdene osv. Anbefales varmt!
Svar fra Bladkongen,
Hei, Bladet sendes direkte fra forlaget, ikke fra oss så du må kontakte dem direkte for å få hjelp med dette. /Kundeservice
[email protected],
Abonner på Mat fra Norge Magler blade fra nr 8 til nå og idag fikk jeg nr 1 fra 2015 (tran ngoc minh) Mvh tran
Ingeborg Strøm,
Vi gjerne anbefale dette bladet.
910034B8-F8F2-43F4-A6E0-26CEF68376D3