KK

Dette bladet er på Norsk

4/5 (2477 stemmer)

Produktbeskrivelse

KK er bladet som gir norske kvinner inspirasjon, underholdning og gode tips til hverdagen. Det er Norges største og fremste blad for kvinner og ble i 2016 kåret til årets magasin!

Bestill et abonnement i dag og gled deg til å motta KK rett hjem i postkassen hver 14. dag.

Magasinet byr på journalistikk av høy kvalitet og lesning med substans. Les om blant annet mote, skjønnhet, helse, reiser, mat, shopping og interiør. I tillegg finner du gripende reportasjer og genuine portretter som går i dybden med noen av Norges mest inspirerende kjente personer. KK er med andre ord feel good når det er som best!

KK betyr ikke bare kvalitet, men også nytenkning. Derfor er magasinet blitt enda mer innholdsrikt med nytt spennende innhold som for eksempel karriere og økonomi, og bladet har med det fått flere sider. Innholdet som KK er kjent for, som for eksempel de meget populære Bli Ny-reportasjene, er selvsagt fortsatt å finne i magasinet.

Helt siden første utgivelse i 1874 har merkevaren KK stått for kvalitetsjournalistikk og magasinet har fungert både som en stilguide og kilde til nyheter for norske kvinner.

Ved å abonnere på KK får du magasinet i postkassen din til en mye lavere pris enn i butikken. I tillegg til dette får du spesialtilbud på KK-event. Bestill derfor et abonnement fra Bladkongen i dag og gled deg til mange gode lesestunder sammen med KK.

Land: Norge
Språk: Norsk
Utgaver/år: 26
Forlag: Aller Media AS
Startår: 1873
Sjefredaktør: Gjyri Helèn Werp
Opplag: 46163


Hvem leser bladet?

Menn: 5 %
Kvinner: 95 %
Alder: 35 - 99 år


500 tegn igjen

johanne størseth,
en flott bla med allsidigt stoff
nette,
Blir kjempe glad hver torsdag når jeg finner KK i postkassen. Det er et veldig bra blad, og storkoser meg med det.
910034B8-F8F2-43F4-A6E0-26CEF68376D3