Se og Hør Kryss og Quiz

Dette bladet er på Norsk

4/5 (306 stemmer)

Produktbeskrivelse

Se og Hør Kryss og Quiz er et underholdende kryssordblad med ferske Se og Hør-bilder samt spennende premier. Bladet har hovedvekt på kryssordoppgaver med lett til middels vanskelighetsgrad.

Med Se og Hør Kryss og Quiz får du både avslapning og underholdning i ett enkelt blad. Det sies at det å løse kryssord holder hjernen i form, og er den beste hjernetrim du kan få. Så hvorfor ikke slå to fluer i en smekk? Ha det gøy mens du holder hodet i form!

Se og Hør Kryss og Quiz er det kryssordbladet som har de beste gevinstene i Norge. Er du god på å løse kryssord og andre oppgaver, og samtidig har litt flaks, så kan et abonnement faktisk bli en fin investering.

Hvis du ønsker å abonnere på et godt kryssordblad, bestiller du det her på Bladkongen. Da kan du dra nytte av vår gode kampanjepris. Er du ute i siste sekund, og ikke aner hva du skal gi bort i bursdagsgave eller julegave, kan dette også være et alternativ.

Hvis du liker kryssord, vil du elske å få Se og Hør Kryss og Quiz i postkassen annenhver uke!

Land: Norge
Språk: Norsk
Utgaver/år: 26
Forlag: Aller Media AS


Hvem leser bladet?

Menn: 28 %
Kvinner: 72 %
Alder: 45 - 99 år


500 tegn igjen

Morten Vestby,
Vanskelig! Blad. LIKER IKKE LETEKRYSS!
Pascal Gazembas,
Utgave 5, 2021, side 4, film- kryssord, den greske bokstaven er ikke "khi". KSI er riktig.
Bladkongen.no,
Hei, Bladkongen.no hjelper forlag å selge abonnement på bladene deres, dette innebærer at du aldri blir abonnent hos bladkongen, men alltid direkte hos det bladet du abonnerer på. Alle spørsmål vedrørende abonnementet er det kun det aktuelle bladets kundeservice som kan hjelpe deg med og du må derfor kontakte dem direkte. Kontaktinformasjon til forlaget er: Se og Hør Kryss og Quiz Aller Media AS 21 30 12 20 [email protected] /Kundeservice
Torild Gjerstad,
Har vært abonnent lenge,men syns vi betaler for mye i forhold til nye abonnenter.Det skal lønne seg og abonnerer,så nå tror jeg at jeg sier opp.
Inger Stark,
Fin hjernetrim dette
Signe Solhaug,
alle tiders . det er viktig og bruke hjernen.
Bladkongen.no,
Da må du henvende deg direkte til forlaget. Her er kontaktinformasjonen: Aller Media AS +47 21 30 12 20 [email protected]
Hans-Martin Stensby,
Det er ønskelig med opplysninger ang. kryss/Quiz på sms send til e.mail : [email protected]
910034B8-F8F2-43F4-A6E0-26CEF68376D3