Samler og Antikkbørsen

Dette bladet er på Norsk

4/5 (403 stemmer)

Produktbeskrivelse

Bladet Samler & Antikkbørsen er Norges eneste spesialblad for antikviteter, samlerobjekter og gamle ting. Her kan du se hva som skal selges på auksjoner og markeder, og se hva som nylig er blitt solgt på auksjoner og marked. Bladet er rikt illustrert, og til hver gjenstand følger naturligvis prisopplysninger med. Også i øvrige artikler vektlegges pris/verdiopplysninger.

Bladets presentasjoner av private så vel som offentlige samlinger dekker alt fra samlere av gamle barberblader til postkort og antikviteter fra bygd og by. Etterkrigstiden og fram til 1980-tallet får stadig mer omtale.

Land: Norge
Språk: Norsk
Utgaver/år: 8
Forlag: Aller Media AS


Hvem leser bladet?

Menn: 39 %
Kvinner: 61 %
Alder: 45 - 75 år


500 tegn igjen

Arvid Hagen,
Har blitt et flott blad.Gleder meg til neste nummer.
hihi,
Beste bladet
Bjørg Holmen,
Ser dere truer med avtalegiro. Da blir det stopp på mitt abonnement. Dere får tilby efaktura også.
Randi Bakken,
Fant 2 gamle Høvik pressglass i skapet mitt etter en kort streif på en av sidene. Det var et bra "funn"!
Nina Elisabeth Sole,
Veldig artig og lærerikt blad.
Bladkongen.no,
Hei Engle, Så gøy at du har funnet så gamle blader. Vi har dessverre ingen kunnskap om dette, men du kan forsøke å kontakte forlaget: Samler og Antikkbørsen Telefonnummer: 21 30 12 27 E-postadresse: [email protected] Masse lykke til, Mvh Kundeservice
Engle V. I. Steen,
Har finni en bunke med Norske Gutter fra 1920 - 1940 åra. Hvem har greie på om dette har noen verdi?
Thorleif Grimstvedt,
Hei! Fikk siste Samler i gave i dag hvor det fulgte med et innlegg hvor det står "Gi et abonnement som julegave..." "Som giver får du gaveabonnementet til 1/2 pris, kun kr 267,-" Er det et årsabonnement?
Marith Holm,
Jeg har vært abbonent siden starten og er stadig like fornøyd med bladet. Det er kosestund hver gang et nytt blad dukker opp i postkassa.
Leif Reidar Andersen,
Jeg har ver Abonent på Samler & Antikkbørsen noen År nå ,Å har vert meget fornøyd med dere å er veldig interesert i gamle samleobjekter å likedan verditakster p
Gjest,
Forgubbet? Dere Ottar-damer fornekter dere ikke? Hva forventer du av et magasin som presenterer gamle og antikke ting? Menn med sixpack og Libresse-reklame??
Gerd Torgunn Nilsen,
Bladet er blitt "forgubbet" etter min mening da.Er det overvekt av menn i red.?
910034B8-F8F2-43F4-A6E0-26CEF68376D3