Aftenposten Historie

Dette bladet er på Norsk

4/5 (551 stemmer)

Produktbeskrivelse

Det å forstå tiden vi lever i handler ofte om å forstå historien. Aftenposten Historie gir deg innsikt i Norges- og verdenshistorien, og viser deg hvordan fortiden og nåtiden henger sammen.

Du kan lese om de store hendelsene som endret verden, men også de små øyeblikkene som har påvirket hvordan vi lever i dag. Aftenposten Historie har rikelig med norsk innhold i tillegg til bred dekning av internasjonale hendelser.

Hvem passer Aftenposten Historie for? For alle som er interessert i historie, og som ønsker å lære mer om hvorfor verden ser ut som den gjør i dag.

Bli abonnent på Aftenposten Historie og få magasinet levert hjem ca. en gang i måneden, tilgang til alt innhold på aftenpostenhistorie.no, og alle tidligere utgivelser av magasinet i et søkbart digitalt arkiv.

Land: Norge
Språk: Norsk
Utgaver/år: 12
Forlag: Aftenposten AS
Startår: 2014
Sjefredaktør: Trine Eilertsen


Hvem leser bladet?

Menn: 50 %
Kvinner: 50 %
Alder: 21 - 75 år


500 tegn igjen

Bergljot Siring,
Nr 12 2020i Hvordan kan Sivilisasjon GÅ TAPT. Kjempeflott måte å bli opplyst på Enkelt og kort. Mer av den slag.
Karl Gjermund Moum,
Viser til Historie nr. 12 og artikkelen om Stalin. Jeg er slett ingen beundrer av Stalin, men jeg stusser litt på navnet til artikkelforfatteren David J. Williamson. Hvem er han egentlig? Prøvde å google navnet hans uten å finne ut hvem han er. Er han en anerkjent historiker, tilknyttet noe universitet, eller er han en freelancer/journalist? Synes iallfall at redaksjonen kunne ha spandert på en nærmere presentasjon av artikkelforfatteren. Ellers synes jeg magasinet har mange gode artikler.
Hjalmar Aass,
Mye god utfyllende informasjon til oss oldtimere. Men redaktøren må iretteswette desken, for Leonardo kom fra Vinci, det var ingen familie Vinci som jeg vet om, så da het han jo ikke det. Vh Hj.A
Harald Pettersen,
Et meget interessant og lærerikt blad som stadig overrasker,med spennende artikler om gamle og nye ting + et hovedoppslag,sett på fra nye vinkler.Er det hver gang like spennende å åpne bladet,jeg mener absolutt at bladet er for historie interesserte lesere i alle aldersgrupper.
Joanna Engvik,
Hei! Jeg har bestlit og betalt Historie abonamang, desvere ingen blader i postkassa! dette er meget dårlig!! 24-07-2014 Beløp NOK -249,00 Tekst 97600516993 aftenposten Bankens referanse 9188139420 Kundeidentifikasjon (KID) 770162998 Lurer på når kommer mine blader hjem til meg for i butiken har dem allerede kommet for lenge siden, mvh Joanna Engvik
910034B8-F8F2-43F4-A6E0-26CEF68376D3