Se og Hør Tirsdag

Dette bladet er på Norsk

4/5 (3576 stemmer)

Nr 3 på topplisten!

Produktbeskrivelse

Et abonnement på Se og Hør Tirsdag - Norges mest leste kjendisblad – holder deg oppdatert på alt som dreier seg om kjendiser. Ukebladet gir deg de ferskeste nyhetene og gjør livet litt gladere!

Bladet kommer ut én gang i uken og lar deg komme tett innpå Norges kjendiser. På fest, i hverdagen og i luksuslivet - Se og Hør Tirsdag holder øye med kjendisene og gir deg alltid de seneste oppdateringene!

Se og Hør holder også øye med internasjonale kjendiser og hva som skjer i livene deres. Skilsmisser, utroskap og forelskelse – hvis det skjer leser du om det i Se og Hør. Kongelige i Norge, Sverige og rundt om Europa er et stort fokus i bladet og lesere får et unikt innblikk i de forskjellige kongefamilienes liv.

Bladet inneholder motereportasjer og lar deg følge med på hvordan kjendisene kler seg. Se ukens best og verst kledde. Bladet har også en stor TV-guide som omfatter hele 90 kanaler, slik at du holder deg oppdatert på hele ukens TV.

Se og Hør ble startet av Allers Familie-Journal AS i Oslo i 1978 med Knut Haavik som sjefsredaktør. Første utgave ble publisert 21. september 1978. For mange nordmenn har Se og Hør blitt en del av hverdagen!

Land: Norge
Språk: Norsk
Utgaver/år: 51
Forlag: Aller Media AS


Hvem leser bladet?

Menn: 15 %
Kvinner: 85 %
Alder: 20 - 85 år


500 tegn igjen

Grethe,
Helt topp på tirsdag
Mariann Fjellandsbø,
Gleder meg til hver tirsdag til godt lesestoff i se og hør + tv program .
Kjellrun Storløs,

Arnt Wara,
Bra blad, topp kryssord.
Grethe Hansen,
bra blad og lese
Mina,
Heftige updates.
anny Sognefest,
held meg oppdatert på moter,trender og lignende. fint at det og er programblad
Tove Olsen,
bladet er underholderne og jeg liker det jeg leser
hedvighomdrom,
kryssordt er topp
Hanna Petterson,
Jeg er trofast kjøper av bladet som gir meg god underholdning. De tre siste ukene blir det dog for mye av det samme. Paret Vandela og Petter har preget forsiden i tre uker,- der bør være grense for profilering av samme paret, i ulike situasjoner og steder...Der er jo så mange og mye å skrive om.!! ET STORT HJERTESUKK!
910034B8-F8F2-43F4-A6E0-26CEF68376D3