Julegaver til pappa

Julegaver som passer hele familien
Alle julegaveabonnement avsluttes automatisk
Starter automatisk etter jul
Over 4 millioner solgte

mer info...

Toppliste: Pappa


Finn riktig julegave til pappa

Julen er snart her og du har vel ikke glemt å kjøpe en julegave til pappa? Å kjøpe en julegave til sine foreldre som settes pris på kan være vanskelig når man ikke finner inspirasjon, de mer eller mindre har alt og de som vanlig ikke ønsker seg noe spesielt. Du kan dog ta det med ro – vi lover at du vil finne riktig julegave til pappa på Bladkongen.no. Hvorfor gi bort en julegave som kun gir glede på selve julaften? Med et bladabonnement som dukker opp i postkassen måned etter måned minner du pappa på at du setter pris på ham – bedre enn så kan det jo ikke bli. Og noe vi kan være sikre på er at de som sier at de har alt, garantert ikke har et abonnement på alle blader vi tilbyr. Å gi bort et bladabonnement er å gi bort avslapping; med et blad i handen istedenfor mobiltelefonen er det enkelt å roe seg ned og lade batteriene for neste dag.

En julegave som passer alla fedre uansett intresser eller preferenserPå Bladkongen finner du enkelt riktig julegave til pappa uansett hvilken interesse han brenner for. Vitenskap, historie, samfunn, mat, økonomi eller friluftsliv? I vårt utvalg finner du noe for alle, så det vanskelige er ikke å finne noe, men å velge hva man vil gi bort. Lommeboken trenger heller ikke å være tykk for å ha råd til å gi sin far en flott julegave. De fleste av bladene på Bladkongen har flere forskjellige tilbud, for eksempel 3, 6 eller 12 måneders abonnement. Velg alternativet som passer for deg og din lommebok. Se gjennom våre forskjellige kategorier og se hvilket blad som passer din far best.

Slik gir du bort en julegave til pappa via BladkongenVelg den eller de bladabonnementene som du vil gi pappa i julegave. Alle blader har en julegaveknapp som du klikker på for å legge bladet i handlekurven. Skriv så inn din e-postadresse etterfulgt av din egen adresse. I steg 3 som er leveringsadresse skriver du mottakers adresse, altså din mors adresse.

Bladabonnementet starter etter den 24. desember og så sendes hyggelig lesning ut til far frem til at abonnementet løper ut. Med et bladabonnement gir du bort leseglede og avslapping som vil glede i lang tid! Alle julegaveabonnement avsluttes automatisk etter at abonnementstiden har løpt ut, noe som kan være godt å vite. Mottaker trenger altså ikke å si opp abonnementet.

Sent ute med julegaven til pappa?Alle kan ikke være perfekte og kjøpe alle julegaver allerede i november, men er du sent ut med julegaven til pappa så kan du slappe av! Hos oss kan du kjøpe de siste julegavene den 24. desember dersom du vil det. Bare velg hvilket abonnement som du vil gi bort og gjennomfør kjøpet enkelt online. Kjøp et fint kort og skriv hvilket abonnement pappa kan forvente seg å motta i postkassen sammen med en hyggelig julehilsen så er du klar. Enklere enn så kan det ikke bli. Etter at du har bestilt på Bladkongen får du også mulighet til å komponere et personlig kort ved å velge et motiv og skrive en koselig hilsen. Kortet kan du så skrive ut eller sende som en e-post.
910034B8-F8F2-43F4-A6E0-26CEF68376D3