Maison Interiør

Dette bladet er på Norsk

4/5 (915 stemmer)

Produktbeskrivelse

MAISON er bladet for deg som er interessert i design og interiør! Interiørmagasinet MAISON ønsker å gi deg både inspirasjon, nytte og nytelse, og legger særlig vekt på å vise hjem i en stil det er mulig å skape selv. Interiørmagasinet MAISON har ni utgaver i året, med to store temautgaver om bad og kjøkken. Magasinet gir markedets mest utfyllende informasjon om du har planer om nybygg, oppussing eller bare ønsker å drømme deg bort.

Land: Norge
Språk: Norsk
Utgaver/år: 9
Forlag: Story House Egmont AS


Hvem leser bladet?

Menn: 7 %
Kvinner: 93 %
Alder: 21 - 45 år


500 tegn igjen

Egil Brandshaug,
Meget bra magasin
oddlaug gabrielsen,
Gratulerer med dagen Wenche!
Svar fra Bladkongen,
Hei Ingrid, premier skickas direkt från förlaget och inte från oss på Bladkongen. Vänligen kontakta Maisons kundservice direkt angående detta. Ni når dem på: [email protected].
Ingrid Hagen,
Hei. jeg har fått en brevsending fra dere med velkomstgave-vase fra Magnor. På grunn av dødsfall og begravelse kom jeg 3 dager for seint på posten for å hente den. Vil veldig gjerne ha den, men er det noe sted i Oslo jeg kan hente den. mvh. Ingrid Hagen,armauer hansens gate 11,o455 Oslo.
Marit Vestre Evensen,
Hei, Kjøpte Maison sensommer, når jeg var på hafjell i helgen. Gledet meg til å kose meg med det. Men hva har skjedd med denne utgaven??? Mange reportasjer, me
910034B8-F8F2-43F4-A6E0-26CEF68376D3