Bo Bedre

Dette bladet er på Norsk

4/5 (2005 stemmer)

Produktbeskrivelse

Bo Bedre, som sammen med sin danske søsterutgave er Skandinavias største interiørmagasin, inviterer deg med inn i de vakreste og mest inspirerende boligene i Norge og i utlandet. Magasinet gir deg overblikk over det nyeste innen interiør-, møbel- og produktdesign og lar deg bli inspirert til å skape ditt eget drømmehjem.

Bestill et abonnement på Bo Bedre fra Bladkongen i dag og få det månedlige magasinet rett hjem i postkassen.

Bo Bedre er den komplette guiden til et stilfullt, moderne hjem og fokuserer på tre hovedområder; design, funksjon og kvalitet. Magasinet holder leserne oppdaterte på de seneste interiør- og møbeltrendene ved å rapportere fra de viktigste designmessene verden rundt. I tillegg til inspirasjon byr Bo Bedre også på gode shoppingtips og veileder til de beste kjøpene.

Magasinet tar for seg hele boligen og enten du bor i leilighet, hus eller slott vil de velskrevne reportasjene og fantastiske bildene inspirere til å skape et unikt og moderne hjem. Se de stiligste stuene, de lekreste badene, de smarteste kjøkkenløsningene og de mest harmoniske soverommene.

Kort fortalt kan Bo Bedre betraktes som en interiør- og designbibel som kontinuerlig fornyer seg selv – og lesernes hjem. Bestill et abonnement til kampanjepris som gave til deg selv eller noen du er glad i dag og nyt av en ny utgave hver måned.

Land: Norge
Språk: Norsk
Utgaver/år: 13
Forlag: Bonnier Publications AS


Hvem leser bladet?

Menn: 12 %
Kvinner: 88 %
Alder: 21 - 75 år


500 tegn igjen

jofrid,
Det beste interiørbladet!
910034B8-F8F2-43F4-A6E0-26CEF68376D3