SF Anytime

4.5/5 (113 stemmer)

Produktbeskrivelse

SF Anytime verdikode – Lei de nyeste filmene med rabatt!

Se de nyeste storfilmene fra Hollywood, smalere kvalitetsfilm og serier til en rabattert pris med verdikoder til SF Anytime. Når du kjøper verdikoder til SF Anytime gjennom Bladkongen, sparer du opptil 29% på leiefilmer. Med en gang kjøpet er gjennomført, får du tilsendt en ordrebekreftelse med koden slik at du kan nyte filmen umiddelbart. Filmen er din i 48 timer, og du kan se den så mange ganger du vil. Med verdikoder fra SF Anytime binder du deg ikke til annet enn å kjøpe 1, 3 eller 6 koder, hvor 6 koder gir mest rabatt.

Slik bruker du verdikoden din til SF Anytime


1. Når du fullfører kjøpet, mottar du en ordrebekreftelse med verdikodene dine.
2. Gå til sfanytime.com
3. Velg den filmen du vil leie med pris ”fra 49 kr” eller ”fra 59 kr”, og trykk på prisen på filmen.
4. Når du trykker på prisen på filmen du skal betale for, får du opp teksten ”Har du en verdikode?”.
5. Skriv inn verdikoden. Trykk så på ”Betal 0 kr”, len deg tilbake og nyt.

Den perfekte gaven til en filmelsker

Fordelen med verdikoder er at du kan leie filmer til en lavere pris enn vanlig, og de er enkle å betale med. Gi bort to eller flere verdikoder til filmelskeren som heller nyter de nyeste filmene hjemme i sofaen enn i en kinosal.

Lei filmene istedenfor å kjøpe

Hos SF Anytime kan man velge om man vil leie eller kjøpe filmer. En av de mange fordelene med å leie filmer er at det er mye billigere, noe som gjør at du får flere filmer for pengene. I tillegg er utvalget mye større blant leiefilmer enn kjøpefilmer.

Hva er forskjellen mellom SF Anytimes rabattkoder, verdikoder og filmkoder?

Det er ingen forskjell, det er bare ulike navn på det samme. SF Anytime har valgt å kalle det verdikoder istedenfor rabattkoder eller filmkoder, men de har samme funksjon.

Tips til studenter

Som student må man spare der man kan. Hvis du lurer på om SF Anytime har studentrabatt, kan vi trygt si at det ikke blir billigere enn dette. På 6 filmer får du hele 29% rabatt.

Om SF Anytime

jenesten gjør det enkelt for deg å leie nye filmer på nett. Med over 12 000 filmer får du tilgang til et bredt utvalg av alt fra klassiske kultfilmer til de nyeste storfilmene fra Hollywood. Her er det noe for alle, både store og små. Filmene strømmer du hjemme med høy oppløsning og god lydkvalitet.

Spørsmål & svar

Gjelder verdikodene for alle filmer?
Verdikodene gjelder for leiefilmer i SF Anytimes sortiment (på opptil 59 kr).

Er det noen skjulte avgifter?
Nei, du trenger ikke et løpende abonnement for å se den filmen du ønsker. Du betaler kun for den filmen du velger.

Hvorfor er Bladkongens verdikoder bedre enn andres
V Vi har Norges beste rabattkode hos SF Anytime. Du får mellom 24% og 29% rabatt på 1-6 filmer, til forskjell fra mange som kun tilbyr inntil 20% rabatt på sine filmkoder.

Hvor lenge er leiefilmen tilgjengelig?
Filmene er tilgjengelige i 48 timer og ligger under fanen «Mine filmer». Hvis du vil se filmen flere ganger, må du først opprette en bruker hos SF Anytime.

Hvor lenge er verdikoden gyldig?
Se dato i tilbudet eller i ordrebekreftelsen din.

Land: Norge
Leverandør: SF Anytime AB


500 tegn igjen
910034B8-F8F2-43F4-A6E0-26CEF68376D3