Abonner på Classic Rock

3.5 av 5 (20 stemmer)
EnglandDette bladet er på Engelsk

Her finner du gode tilbud på Classic Rock. Bestill et bladabonnement til deg selv eller gi det bort som gave.

Rockemusikk for den modne rockeelskeren. Classic ROck er den definitive stemmen innen rockejournalistikk som går backstage for å finne, første gangen i historien, de riktige historiene bak legender som Led Zeppelin, Metallica, Marilyn Manson med fler. Classic Rock byr på dyptgående profiler og artikler om de virkelige kraftene bak rockemusikk. Fokus på hardrock, heavy metal og den eldre generasjonen av "Rockers". Intervjuer, nyheter, turnèdatoer, tilbakeblikkende artikler og en stor seksjon med ...

Full beskrivelse
 • Disse tilbudene gjelder for bestill til deg selv. Ønsker du å gi bort dette bladet som gave kan du klikke på fliken over som heter gi bort.
 • Classic Rock forside
  13 nr Du får 13 nummer av bladet Classic Rock for kun 1 845 kr
  1 845 kr
 • Den perfekte gaven! Gi bort bladet til en du er glad i.

  Gaven som fortsetter å gi lenge etter overrekkelse. Et bladabonnement er alltid en verdsatt gave og det passer alle!

  Vis alle tilbud

Abonner på

Classic Rock

Rockemusikk for den modne rockeelskeren. Classic ROck er den definitive stemmen innen rockejournalistikk som går backstage for å finne, første gangen i historien, de riktige historiene bak legender som Led Zeppelin, Metallica, Marilyn Manson med fler. Classic Rock byr på dyptgående profiler og artikler om de virkelige kraftene bak rockemusikk. Fokus på hardrock, heavy metal og den eldre generasjonen av "Rockers". Intervjuer, nyheter, turnèdatoer, tilbakeblikkende artikler og en stor seksjon med musikkanmeldelser.

Ekstra Info:

Ved bestilling av utenlandske blader tar det noe lenger tid (2-4mnd) før abonnementet aktiveres. Når det først er i gang kommer bladene når de skal og du får alle utgaver som du har bestilt. Kontakt kundeservice om du har noen spørsmål eller behøver hjelp med din bestilling.

 • Land: England
 • Språk: Engelsk
 • Utgaver/år: 13
 • Forlag: Mediafy

Anmeldelser av Classic Rock

Ditt navn:
Din karakter:
Din anmeldelse:
500 tegn igjen Send
910034B8-F8F2-43F4-A6E0-26CEF68376D3