Rutetid

Dette bladet er på Norsk

4/5 (66 stemmer)

Produktbeskrivelse

Rutetid er tilbake!

Bladet Ruter skifter navn til Rutetid (igjen) og får med Pondus-tegner Frode Øverli på kjøpet! Slik reagerte redaktøren på dette: «Den bortkomne sønnen vender tilbake!».

Redaksjonssjef Tormod Løkling har følgende å se til denne gledelige nyheten:
- Når det gjelder det at Frode Øverli og Rutetid-utgivelsene kommer tilbake, så vil jeg rett og slett sitere det Bibelen sier om Den bortkomne sønnen: ’Mens sønnen ennå var langt borte, fikk faren se ham og syntes inderlig synd på ham. Han løp imot sønnen, omfavnet ham og kysset ham ømt’.

Løkling legger til:
- Det var vel omtrent dette som skjedde, med Frode i rollen som Den bortkomne sønnen og jeg i rollen som faren. Bortsett fra at det også var øl og penger involvert.

«Det føles godt»
Frode Øverli meldte overgang til det nystartede Strand Forlagi 2019, men vender nå tilbake med Rutetid-serien sin til Egmont. Egmont satser på seks Rutetid-blader i 2020, samt to Rutetid-album, et julehefte og en Rutetid-bok.

Serieskaper Frode Øverli sier følgende til Rutetid-satsningen:
- Det føles veldig godt å være tilbake med Rutetid-blad på Egmont. Jeg ble selvsagt litt overrasket da jeg oppdaget at denne Løkling fremdeles vaser rundt i korridorene der oppe. Og glad. Vi har kokt sammen fine blader før og nå skal vi jaggu gjøre det igjen.

Land: Norge
Språk: Norsk
Utgaver/år: 6
Forlag: Egmont Kids Media Nordic AS


Hvem leser bladet?

Menn: 50 %
Kvinner: 50 %
Alder: 25 - 65 år


500 tegn igjen

Kristian Borgen Lønnebotn,
må ha den bare må ha den
910034B8-F8F2-43F4-A6E0-26CEF68376D3