Billy

Dette bladet er på Norsk

4/5 (197 stemmer)

Produktbeskrivelse

Bladet Billy byr på herlig humor fra sumpleiren til «hverdagens små pauser». Som abonnent får du mer Billy-innhold for pengene - flere av utgavene er doble nummer med enda flere sider.

Tegneserien Billy handler om verdens mest populære, men sløveste, soldat og er Norges mest kjøpte humorblad! Billy-seriens suksess kan nok også sies å skyldes det utrolige og mangfoldige figurgalleriet. I serien Billy møter du Sjanten, Generalen, Frøken Fryd, Nullet, Platon, Jegern, Lt. Futt og mange fler! – Du vil aldri oppleve en kjedelig stund i Sumpleiren.

Hvem leser Billy
Leserne til Billy er klar for en god latter og ønsker humor både til hverdags som i helgen! Billy har både unge og voksne lesere.

Abonnere på Billy
Abonner på Billy til kampanjepris hos bladkongen å få det rett i postkassen. Billy kommer ut med 22 utgaver i året hvorav 14 ordinære utgaver, 4 utvidete utgaver og 4 ekstra utvidete utgaver

Land: Norge
Språk: Norsk
Utgaver/år: 22
Forlag: Egmont Kids Media Nordic AS


Hvem leser bladet?

Menn: 79 %
Kvinner: 21 %
Alder: 18 - 55 år


500 tegn igjen

Harald P,
Billy er fast på nattbordet , helt nytt , eller litt gammelt. Skulle de nye være lest for mange ganger, ja så blir det til å gå i "oldsak" haugen av Billy blader å finne noe der. For Billy , "Må ha det , bare må"
Terje Hagen,
min søn leser det
910034B8-F8F2-43F4-A6E0-26CEF68376D3