Billy

Dette bladet er på Norsk

4/5 (197 stemmer)

Utgivelsesplan 2023

Startdatoen for et abonnement kommer helt an på det aktuelle forlagets utgivelsesplan og vi på Bladkongen kan derfor ikke garantere en spesifikk startdato. Vanligvis må forlagene motta bestillingen din ca 10 ukedager før utgivelsesdato for at du skal få nestkommende utgave. Troligvis får du ditt første blad i forbindelse med én av de to nestkommende utgivelsene. Merk at utgivelsesdato er datoen når bladet sendes ut fra forlaget, og at det derfor kan leveres noen dager etter denne datoen.
21. 8 desember

Produktbeskrivelse

Bladet Billy byr på herlig humor fra sumpleiren til «hverdagens små pauser». Som abonnent får du mer Billy-innhold for pengene - flere av utgavene er doble nummer med enda flere sider.

Tegneserien Billy handler om verdens mest populære, men sløveste, soldat og er Norges mest kjøpte humorblad! Billy-seriens suksess kan nok også sies å skyldes det utrolige og mangfoldige figurgalleriet. I serien Billy møter du Sjanten, Generalen, Frøken Fryd, Nullet, Platon, Jegern, Lt. Futt og mange fler! – Du vil aldri oppleve en kjedelig stund i Sumpleiren.

Hvem leser Billy
Leserne til Billy er klar for en god latter og ønsker humor både til hverdags som i helgen! Billy har både unge og voksne lesere.

Abonnere på Billy
Abonner på Billy til kampanjepris hos bladkongen å få det rett i postkassen. Billy kommer ut med 22 utgaver i året hvorav 14 ordinære utgaver, 4 utvidete utgaver og 4 ekstra utvidete utgaver

Land: Norge
Språk: Norsk
Utgaver/år: 22
Forlag: Egmont Kids Media Nordic AS


Hvem leser bladet?

Menn: 79 %
Kvinner: 21 %
Alder: 18 - 55 år


500 tegn igjen

Harald P,
Billy er fast på nattbordet , helt nytt , eller litt gammelt. Skulle de nye være lest for mange ganger, ja så blir det til å gå i "oldsak" haugen av Billy blader å finne noe der. For Billy , "Må ha det , bare må"
Terje Hagen,
min søn leser det
910034B8-F8F2-43F4-A6E0-26CEF68376D3