Dine Penger

Dette bladet er på Norsk

4/5 (662 stemmer)

Produktbeskrivelse

Bestill et abonnement på Dine Penger og få orden på økonomien en gang for alle!

Å ha orden på økonomien er ikke alltid like lett og ofte er det greit med litt råd. Dine Penger – Norges fremste økonomi- og forbrukermagasin – gir deg innsikt i alt du trenger å vite om privatøkonomi.

Synes du økonomi er vanskelig og trenger litt drahjelp i riktig retning? Eller kanskje du bare interesserer deg for økonomi generelt og liker å holde deg oppdatert? Uansett årsak tilbyr magasinet Dine Penger råd og veiledning om både bolig, bil, bank, skatt, arv, aksjer, fond og mye mer.

Magasinet retter seg mot alle som vil ha nyttige råd og tips om sin privatøkonomi og tilbyr eksklusive reportasjer, artikler og guider innen økonomi. Dine Penger hjelper deg til en rikere hverdag, med kontroll over økonomien, så dette er et magasin verdt å abonnere på.

I tillegg til papirmagasinet inkluderer abonnementet også ubegrenset tilgang til dinepenger.no. Her kan man, i tillegg til å finne artikler og reportasjer, delta i nettmøter med Dine Penger sine eksperter.

Magasinet utgis 11 ganger i året og eies av VG.

Lesersitat: "Takket være Dine Penger har jeg gjennom årene tjent 200 000 kr på å følge deres råd!"

Land: Norge
Språk: Norsk
Utgaver/år: 11
Forlag: Aftenposten AS


Hvem leser bladet?

Menn: 67 %
Kvinner: 33 %
Alder: 20 - 65 år


500 tegn igjen

Jan Erik Sedal,
Nyttig og viktig
Aksjebloggeren,
Veldig verdifullt blad! Har spart mye penger på råd jeg har plukket opp fra dette bladet. Særlig det årlige skattenummeret er nyttig!
Jan Henrik Strand,
Nyttig blad
ingar jespersen,
flott
Kristian,
Meget bra blad, og har gitt meg mange nyttige økonomiske tips gjennom årene. Anbefales for de som ønsker å gjøre smarte økonomiske valg for seg selv og sine!
Rune Presthaug,
Er det lurt å låne penger i Sverge til bolig i Norge.
Zoila Mendoza,
Nyttig og viktig like mye for men som for kvinner. Anbefaler sterk som julegave.
Ketil ,
Hei Følger det også med digitalt abonnement i 3 mnd abonnementet?
Kongen,
Er det ikke normalt at jo lengre abn man velger jo billigere skal det være? her lønner det seg jo å bestille nytt abn hver 3.mnd, sparer jo 200kr på det. Eller er det en feil?
Bladkongen til Sesam,
Hei Sesam. Dette må du ta med forlaget direkte. Kontaktinformasjon: Dine Penger, tlf: 22 00 00 50
Sesam,
Hei. El-nettet er fallt ned over store deler av Vestlandet. Kan Dine Penger gjennomføre en undersøkelse som viser hvor de store beløp vi betaler i Nettlei brukes ?, Går pengene til utbytte til eierne av Everene ?.
Bladkongen,
Hei! Forlaget sender selv ut alle fakturaer. Du må derfor kontakte dem direkte angående dette. Kontaktinformasjon: Dine Penger, tlf: 22 00 00 50
910034B8-F8F2-43F4-A6E0-26CEF68376D3