Nord

Dette bladet er på Norsk

3.5/5 (98 stemmer)

Produktbeskrivelse

Matmagasinet NORD – Nordisk mat, drikke og livsstil

Vi vil glede, inspirere og underholde deg med offensiv, råvareorientert journalistikk, fabelaktige bilder, lekker layout og nysgjerrig tilstedeværelse i det nordiske matlandskapet. NORD løfter de nordiske råvarene og digger det nordiske kjøkkenet. Vi vil bevare det beste fra det gamle, eksperimentere i det nye, og møter de mest engasjerte produsentene, kokkene og hobbykokkene. NORD vil lære deg teknikkene, ta deg med på norske- og nordiske matreiser, -jakt, fiske og friluftsaktiviteter.

Matmagasinet NORD ble lansert i 2007 og vant utmerkelsen «Årets matformidler» i 2008. Etter to år ble et nytt og litt røffere NORD relansert høsten 2012.

Abonnere på bladet Nord Bli abonnent på matbladet Nord til kampanjepris hos bladkongen og få magasinet rett i postkassen portofritt.

Land: Norge
Språk: Norsk
Utgaver/år: 4
Forlag: Nordisk Forlag AS
Startår: 2012
Sjefredaktør: Anya Seeberg Liaaen


Hvem leser bladet?


Alder: 45 - 65 år


500 tegn igjen

Gunnar Hjorth,
Nydelig matblad, interessante artikler og temaer, utsøkt lay-out. Kjempefint å gå abonnement som julepresang
Cecilia,
Bra och grundligt genomförda reportage, en mattidning med kvalitet. Enormt glad i att köpa tidningen och njuta av recepten, speciellt de i det senaste numret (höst 2017)!
Marit Sendstad,
Vi har abonnert på NORD ca. 2 år og har funnet svært interessante temaer og oppskrifter i bladet. Dette er koseblad for både kvinner og menn som er livsnytere av ulike sorter. Flotte bilder av god kvalitet som fremhever det seriøse innholdet av bladet. Jeg KOOOOOOOSER meg i sommersola med bladet deres.
Jannicke Hjelde Seeberg,
Jeg mente å kommentere en skrivefeil, som ikke dette flotte bladet fortjener !!
Jannicke Hjelde Seeberg,
Blakdongen
910034B8-F8F2-43F4-A6E0-26CEF68376D3