Abonner på KK Living

3.5 av 5 (125 stemmer)
NorgeDette bladet er på Norsk

Dette magasinet er dessverre ikke tilgjengelig på Bladkongen. Nedenfor finner du forslag til lignende magasiner.

Abonner på

KK Living

KK Living er bladet for deg som elsker interiør. Det er et moderne, sprudlende interiørblad med norsk profil. Med KK Living får du en ny innfallsvinkling til hjem og interiør, der klassiske stoffområder som mote, mat og skjønnhet glir naturlig inn i stoffmiksen.
Å skape et interiør og et hjem som du føler deg komfortabel i, er basert på en selv. Du bør stole på din personlige smak og dekorere slik at du trives når du kommer hjem. Det er aldri lurt å bare kopiere noen andre. Men alle trenger inspirasjon til å skape sitt drømmehjem.
Du tar idéer fra forskjellige mennesker, krydrer med din egen smak, og resultatet blir din egen stil. KK Living er en inspirasjonskilde som titter både på det som er moderne akkurat nå, samt stilige retromøbler og klassisk innredning. Bladet er en stor kilde til inspirasjon for mange nordmenn som er interesserte i interiør.
Bladet har fokus på en høy nyttefaktor i din hverdag, og du får alltid minst 100 ideer i hver utgave. Dette er bladet hjemmet ditt vil elske! Passer for deg med en mental alder mellom 25 og 45 år.
Så ønsker du å bli inspirert, velg et abonnement til kampanjepris. Vær også oppmerksom på at et abonnement på KK Living er en fin gave til noen du ønsker å gjøre riktig glad.

  • Land: Norge
  • Språk: Norsk
  • Utgaver/år: 8
  • Forlag: Aller Media AS

Hvem leser bladet?
  • Alder: 25 - 55 år

Anmeldelser av KK Living

Ditt navn:
Din karakter:
Din anmeldelse:
500 tegn igjen Send
910034B8-F8F2-43F4-A6E0-26CEF68376D3