Hyttemagasinet

Dette bladet er på Norsk

4/5 (616 stemmer)

Produktbeskrivelse

Hyttemagasinet er magasinet for deg som allerede er hytteeier eller som drømmer om å bli det. I hvert nummer får du siste nytt innenfor trender, både på interiør, eksteriør, teknologi, miljø og andre ting som er viktig for hytteeierne å vite. Du får også mange praktiske råd og tips til ting du kan gjøre eller lage selv, enten du har en flunkende ny hytte eller en litt eldre modell.

For en ny generasjon hytteeiere handler det ofte om aktivitetsbasert fritid med hytta som base. Dette skriver magasinets skribenter også om i form av turtips, oppskrifter til bålmat, førstehjelp og alt som er relevant for et aktivt liv på hytta. Du skal bli litt klokere av å lese Hyttemagasinet.

Land: Norge
Språk: Norsk
Utgaver/år: 6
Forlag: Aftenposten AS
Sjefredaktør: Trine Eilertsen


Hvem leser bladet?

Menn: 41 %
Kvinner: 59 %
Alder: 21 - 70 år


500 tegn igjen

Andreas,
Flotte reportasjer og masse bra hyttebesøk med gode bilder og som gir meg masse inspirasjon til egen hytte. Keep it up!
Knut Olin,
Hyttemagasinet?! Det er så flåttatte`
Kari Løpen,
Sitter med Aftenposten foran meg i dag og ser en reklame for Hyttemagasinet. Forsiden har et vakkert bilde fra Geirangerfjorden. For meg ser det ut som bildet er speilvendt. Er dette gjort bevisst eller ubevisst?
Bladkongen til Kristobal,
Hei Kristobal. Ja det er mulig. Da velger du "Gi bort". Deretter tilbudet 11 nr 399 NOK, spar 47%. Kontakt oss gjerne på kundeservice om du har videre spm. Mvh Bladkongen
Kristobal,
Har noen venner som stadig leser MITT Hyttemagasinet. Tenkte derfor at jeg skulle gi bort et årsabbonement i gave. Er dette mulig?
Ragnar P,
Har kost meg med å lese hyttemagasinet siden 2009, både hyggelig og nyttig lesing! Gleder meg til hvert nr.!
Pål Berg,
Re.: International subscripitions. Yes, international subscriptions are available. Please contact our customer service: [email protected]
Bob,
Is it possible to subscribe to Hyttemagasinet from the US? Please let me know how. Bob & Barbara
Nils W ,
Abonnert i mange år, kjempeblad for dem som bryr seg om hytta
Ellen Floor Nelson,
Jeg fikk et abonnement på Hyttemagasinet i julegave og har mottatt ETT! eneste blad pr.medio april. Dette er for dårlig, ser at mange klager på det samme. I 2011 hadde jeg et abonnement på Bonytt, det kom på dagen! Gjett om jeg skal tilbake dit! men først vil jeg ha bladene dere skylder meg!!
Helge Svoen Svingen 6 3919 Porsgrund,
Har ikke fått Hyttemagasinet har fått det i gave av Arild Rød Hagemansgt 15 3920 Porsgrund
Eystein Hillesund,
Det er ikke veldig interessant å se 8-10 sider fra en hytte til 8-10 millioner. Mye bedre om dere hadde mere stoff for oss som har billigere hytter. Mer tips og triks. Det har flere før meg bedt om.
Astrid Sund,
Hei, jeg har også TO ganger forsøkt å abbonere på baldet - men får det heller ikke!! Og når jeg nå ringte -og sto leeeenge i kø -på det oppgitte telefornnr var det satt over til Aftenposten - som ikke kjente til dette. takk for meg som fremtidig abbonent!!
Tove Larsen, kundenr.2062735,
Jeg har betalt mitt abbonement på Hyttemagasinet, men har enda ikke mottatt et eneste blad.Siste utgave har jo vært ute i butikkene lenge allerede.
Birgit indal Lello,
Takk for flere blad,men jeg har sagt opp mitt abonnement for 3 mnd siden! kudenr.1825991
Tor Brevik, kundenummer 767103,
Takk for et godt blad. Jeg sier herved opp mitt abonnement. Hilsen Tor Brevik
910034B8-F8F2-43F4-A6E0-26CEF68376D3