BoligDrøm

Dette bladet er på Norsk

4/5 (793 stemmer)

Produktbeskrivelse

BoligDrøm ble lansert i 2010 og er et nyskapende livsstilsmagasin for kvinner på jakt etter inspirasjon og kreative impulser. Bladet presenterer spennende reportasjer om interiør og design, med en feminin og romantisk stil. Gjennom et unikt samarbeid med norske interiørbloggere, gir BoligDrøm leserne aktuelt stoff som tar pulsen på det som er i vinden.

Magasinet utgis 8 ganger i året, med stoff for alle de som elsker interiørdesign og trender. Når du leser Boligdrøm vil du merke at redaksjonen har et fokus på å gi deg en totalopplevelse av det gode livet. Det strekker seg fra pene hjem og drømmeboliger, til velstelte hager, spennende mat og nye produkter. Alt levert i velskrevne reportasjer med stilfulle og inspirerende bilder.

Boligdrøm gir deg smarte tips om alt fra A til Å når du skal innrede eller pusse opp. Går du med byggeplaner i magen er magasinet til stor hjelp i planleggingsfasen.
Praktiske løsninger og morsomme kombinasjoner av forskjellige stiler kan gi ditt nye hjem et unikt inntrykk. Med eksperter i ryggen er du trygg på å bli guidet frem til de beste resultatene.

Dette er abonnementet for den kresne og stilsikre kvinnen som er opptatt av naturlig skjønnhet i omgivelsene. Boligdrøm er en kjær kompanjong når du sitter i godstolen og tenker ut løsninger til glede for deg selv og familien. Magasinet er også en fin gave å gi til en god venn på jakt etter inspirasjon!

Land: Norge
Språk: Norsk
Utgaver/år: 8
Forlag: Story House Egmont AS


Hvem leser bladet?

Menn: 4 %
Kvinner: 96 %
Alder: 25 - 55 år


500 tegn igjen

morten løvli,
et bra blad
Mona,
Fikk Bolig Drøm i postkassen i dag?? Har tittet gjennom og ble storfornøyd, gleder meg til å lese det fra begynnelse til slutt?? det fineste magasin å abonnere ???? Takk for det, og God jul til dere ??
Kerstin Sørensen,
fine reportasjer som gjerne kan ha enda større spennevidde, gode og spennende matoppskrifter.Et fint blad å se og å lese i. :-)
Svar fra Bladkongen,
Hei Elif, Det er dessverre ikke mulig via Bladkongen. Mvh Bladkongen
Elif,
Hei, jeg tenker å abonnere med på nytt men, er det mulig å få bladet som er i butikken nå først? Jeg har nemlig fått det tidligere.
Svar fra Bladkongen,
Hei Susanne. Det er forlaget som sender ut premien og ikke bladkongen. Du må derfor henvende deg direkte til dem. Kontaktinformasjon: EGMONT HJEMMET MORTENSEN AS 22 58 50 00 [email protected] Mvh Bladkongen
Susanne.,
Jeg bestemte meg for å abonnere på dette bladet for tre mnd siden. Jeg har fått bladene, men ikke Wik og Walsøe-skålene... Hvorfor ikke det?
Bladkongen til Silje,
Hei silje, Du vil aldri motta det bladet som er i butikk når din ordre blir registrert. Du vil derfor tidligst motta det bladet som kommer ut neste måned. Mvh bladkongen
silje,
Om jeg bestiller dette bladet nå! får jeg denne utegaven eller får jeg den for neste månede altså mai ?
LKH,
Jeg elsker bladet men er skuffet over å ha fått feil velkomstgave..er ikke litt lik det som var på bildet:(
Louise,
Jeg er utrolig fornøyd med Bolig Drøm! :;)
910034B8-F8F2-43F4-A6E0-26CEF68376D3