Kreativ Stickning (Svensk/Dansk)

Dette bladet er på Dansk

4/5 (194 stemmer)

Produktbeskrivelse

Kreativ Stickning er et eksklusivt strikkemagasin som utkommer i Danmark og Sverige i et samlet opplag på ca. 35.000. Modellene i magasinet er utviklet av anerkjente strikkedesignere, og materialene er levert av ledende garnleverandører.

Magasinet henvender seg til motebevisste kvinner som har lyst til å gi seg i kast med å strikke og hekle sine egne klær og tilbehør ut fra årstidens tendenser.

Hvert magasin inneholder ca. 35 modeller; primært til kvinner. Fra tid til annen vil det være oppskrifter til barn, huset, PLUSSdamer og til menn.

Utgivelsene har temaer som er tilpasset årstiden, og i hvert magasin vil det være spesielt fokus på en trend eller et emne. Det kan være alt fra vakre fletter til maritim look over en temaserie basert på høstens vakre bærfarger.

NB! Innholdet i bladet er på svensk og dansk. Det medfølger en ordliste for norske lesere.

Land: Danmark
Språk: Dansk
Utgaver/år: 7
Forlag: Klaus Bengtsson
Sjefredaktør: Lene Vinholt


Hvem leser bladet?

Menn: 4 %
Kvinner: 96 %


500 tegn igjen

Svar fra Bladkongen,
Hei Rita, uppsägelser skickas direkt till förlaget och inte till oss på Bladkongen. Ni når dessa blad på: [email protected] och [email protected]. Ha en fin dag!
Rita H. Eriksen,
Jeg ønsker å slette mitt abbonement på følgende ; Kreativ strikk og Alt om håndarbeide. Ønsker svar
Svar til Jofrid,
Om du kontakter forlaget direkte så hjelper de deg med dette. Kontaktinfomasjon er: Kreativ Strikk Jacobsen Publications 21058239 [email protected]
jofrid mork, morkav 82 6105 volda,
har fått bladet i julegave,men har ikkje fått noko blad enda.
910034B8-F8F2-43F4-A6E0-26CEF68376D3