JEGER

Dette bladet er på Norsk

3.5/5 (303 stemmer)

Produktbeskrivelse

Bladet JEGER er Norges største jaktblad og kommer ut 11 ganger per år. Med et abonnement holder du deg oppdatert på alt som gjelder jakt i Norge. Magasinet følger de ulike jaktsesongene og gir deg de beste jakttipsene før sesongen starter for fullt. Dette gjør at du lykkes bedre i din jaktutøvelse, både når det gjelder riktig utstyr, naturopplevelser og selvsagt i form av felt vilt.

Med den inkluderte digitale tilgangen til jeger.no får du et søkbart arkiv av jaktreportasjer, våpen- og andre utstyrstester, tips til hundehold og alt det andre innholdet som du er vant til å finne i bladet. I tillegg vil det komme oppdaterte nyhetssaker rett på nett. 

Andre digitale tilganger som er inkludert i abonnementet:

- terrengsykkel.no gir deg det meste om sykler med knastedekk og dempere. Enten du trenger mekketips til en sykkel som skranter, er nysgjerrig på stisykling eller pønsker på et comeback i Birken, er dette et obligatorisk nettsted å sjekke.  

- landevei.no forteller deg alt du trenger å vite for å ha glede av sykling på landevei og grus. Her finner du gode utstyrstips, oppskriftene til hvordan du holder sykkelen i stand og interessante historier fra proffenes verden.  

- utemagasinet.no handler om friluftsliv i alle former. Her finner du tipsene til fjelltoppene du bestiger på norgesferien og de beste testene av alt fra telt og soveposer til løpesko for ulendt terreng.  

- norsk-klatring er viet en av de raskest voksne sportsgrenene og treningsformene. Klatring er spennende utfordringer for kropp og sjel. Vil du ta klatringen fra inneveggen og ut i klipper og fjell, finner du de ekspertenes tips her.

- friflyt.no er 100 prosent skientusiasme, aller helst i dyp snø og store fjell. Her finner du tester av ski for frikjøring og topptur, sammen med artikler om alle de mest kjente stedene skifolk besøker. Abonnementet inkluderer også tilgang til mer enn 750 guider til toppturer.

Land: Norge
Språk: Norsk
Utgaver/år: 11
Forlag: Fri Flyt AS


Hvem leser bladet?

Menn: 88 %
Kvinner: 12 %


500 tegn igjen

Bladkongen til Pål,
Hei Pål! Ja dette er samme blad. //Bladkongen
Pål,
Hei! Er JEGER og JEGER, HUND OG VÅPEN samme blad?
Bladkongen,
Det er forlaget som gir ut bladet som bestemmer premien og hvilke tilbud disse skal følge med og forlaget som gir ut dette bladet har kun med velkomstgaver når man kjøper abonnementet til seg selv.
Helene,
Kan man ikke få kniven om man gir bort bladet i julegave? hadde vært en toppers gave med blad og kniv!
Bladkongen,
Da må du vende deg direkte til forlaget ved spørsmål gjeldende utsendelser. Kontaktinformasjonen er: Aller Media AS +47 21 30 12 22 [email protected]
Reidar Vangen 2164 Skogbygda,
Jeg savner juni og juli utgaven av jeger hund og våpen.
Bladkongen.no,
Det er forlaget til Jeger, hun og våpen som har ansvar for utsendelser av bladene. Du kan henvende deg direkte til de på: Aller Media AS +47 21 30 12 22
eivind vegger,
ringte inn og klaget at jeg ikke fikk bladet 8\10, lovte og ringe,men intet hørt. Har vært kunde siden bladet ble gitt ut første gang .!!!!!!
Bladkongen.no,
Det er forlaget til Jeger, hun og våpen som har ansvar for utsendelser av bladene. Du kan henvende deg direkte til de på: Aller Media AS +47 21 30 12 22 abo.
Kjell Arne Rivedal,
Hei. Kvifor får eg ikkje bladdet Jeger hund og våpen lenger. eg har betalt for det. Å eg synest det er eit kjempe godt bla. Eg har og noko gode jakt historer fr
andreas,
jeg syns at bladet er bra
910034B8-F8F2-43F4-A6E0-26CEF68376D3