Herman Hedning

Dette bladet er på Svensk

4.5/5 (600 stemmer)

Produktbeskrivelse

Den selvgode, klumsete og blodtørste Herman Hedning gjør livet ulevelig for alle individer som står i hans vei. Til og med den godtroende Lilleman og oppfinneren Gammelman får smake på hans lurerier. Det er slemt, usmakelig og veldig morsomt. Herman Hedning er brutalhumor i sin edleste form. Bladet inneholder også flere populære bilagserier: Bacon & Egg, Avgrunden, Mer än ord og Illustrerad djävulskap. Herman Hedning gis ut 6 ganger per år og er på svensk.

Land: Sverige
Språk: Svensk
Utgaver/år: 6
Forlag: Evil Ink Förlag AB


Hvem leser bladet?

Menn: 90 %
Kvinner: 10 %


500 tegn igjen

Til Arnt,
Hei Arnt! Da har du ikke bestilt direkte fra Bladkongen. Men vi kan hjelpe deg med å legge inn en ny bestilling og følge den opp. Isåfall kan du henvende deg til kundeservice : [email protected].
Arnt,
for et par år siden bestilte jeg et års abb. fra Sverige. Betalte før mottagelse men fikk ikke et blad. Ringte og hørte, alt var OK men ingen blader kom. Ringte 2. gang, selvf. skulle jeg få de i posten! Har aldri sett et eneste blad.
Bladkongen til Erik,
Hei Erik! Foreslår at dere kontakter forlaget som har bladet og hører hva de kan gjøre : Egmont Kärnan AB +46 (0) 40-400090 [email protected]
Erik,
Gi nå ut Herman på norsk, for eff!
be,
KAN ikke herman og Hedning komme på norsk?!
Tor,
kan hermanhedning komme på norsk igjen? pliz
Bladkongen.no,
Per dags dato er det dessverre ikke mulig hos oss.
arnt,
Ønsker å bestille det på norsk. Er ikke det mulig?
L,
Går det ikke an å bestille bladet på norsk?
910034B8-F8F2-43F4-A6E0-26CEF68376D3