Fri Flyt

Dette bladet er på Norsk

4/5 (208 stemmer)

Produktbeskrivelse

Dette får du som abonnent på Fri Flyt og utemagasinet.no

Først og fremst får du digital tilgang på utemagasinet.no. Her finner du som er glad i friluftsliv gode tips og journalistikk som er uavhengig av både organisasjoner og utstyrsleverandører. Målet er å tilby sakene som viser nybegynneren veien ut, samtidig som du finner temaartikler, intervjuer og kronikker som er interessante for friluftsproffene. Utemagasinet er spesialister på tester, særlig av det klassiske friluftsutstyret som telt, soveposer, kokeutstyr, fjellstøvler og fjellski.

Her finner du tipsene til fjelltoppene du kan bestige, hvordan du får mest mulig ut av hengekøyeturen, hvilke løpesko som er best i ulendt terreng og mye mer.

Fri Flyt superutgaver 8 ganger i året

Magasinet følger sesongene med mye sykkel, friluftsliv og klatring på sommerstid, og ski, topptur om vinteren. Fri Flyt vet at mange av leserne er opptatt av flere aktiviteter. Målet er å vise det beste av det beste – og lage det suverent beste sportsbladet på markedet. Magasinet vil sørge for å gi deg de aller mest spennende og informative sakene om skikjøring, samtidig som vil finne mye annet innhold som overrasker, inspirerer og underholder.

De andre nettsidene som er inkludert i ditt abonnement

terrengsykkel.no gir deg det meste om sykler med knastedekk og dempere. Enten du trenger mekketips til en sykkel som skranter, er nysgjerrig på stisykling eller pønsker på et comeback i Birken, er dette et obligatorisk nettsted å sjekke.

landevei.no forteller deg alt du trenger å vite for å ha glede av sykling på landevei og grus. Her finner du gode utstyrstips, oppskriftene til hvordan du holder sykkelen i stand og interessante historier fra proffenes verden.

norsk-klatring er viet en av de raskest voksne sportsgrenene og treningsformene. Klatring er spennende moro for kropp og sjel. Vil du ta klatringen fra inneveggen og ut i fjellet, finner du de beste tipsene her.

Friflyt.no er 100 prosent skientusiasme, aller helst i dyp snø og store fjell. Her finner du tester av ski for frikjøring og topptur, sammen med artikler om alle de mest kjente stedene skifolk besøker.

Abonnementet inkluderer også tilgang til alle Fri Flyt sine skitester og mer enn 750 guider til toppturer. Fri Flyt satser offensivt på å videreutvikle både innholdet og nettsidene sine kontinuerlig.

Land: Norge
Språk: Norsk
Utgaver/år: 8
Forlag: Fri Flyt AS


Hvem leser bladet?

Menn: 59 %
Kvinner: 41 %
Alder: 35 - 65 år


500 tegn igjen

Susanne,
At et friluftsmagasin har "velskrevende" reportasjer var noe nytt. Trodde ellers slike hørte hjemme i en helt annen type magasiner.
Heidi,
Helt fantastisk!
Marte Hansen,
Norges beste frifluftsmagasin, uten tvil!
Morten Skog,
TAKKER FOR ET FINT MAGASIN, LESTE FOR ET PAR ÅR SIDEN ET PORTRETT OM EN KLATRER/FILMSKAPER. ET AV DE STERKESTE ÆRLIGSTE PORTRETT JEG HAR LEST I DETTE SEGMENTET, ØNSKER MER AV DETTE. TRAFF FORØVERIG DEN PORTRETTERTE I ROM JULA. VELDIG HYGGLIG KAR SOM GIKK FEM NYE ISLINJER SOLO PÅ TO DAGER.
910034B8-F8F2-43F4-A6E0-26CEF68376D3