Abonner på UTE

3.5 av 5 (131 stemmer)
NorgeDette bladet er på Norsk

Her finner du gode tilbud på UTE. Bestill et bladabonnement til deg selv eller gi det bort som gave.

UTE kommer ut med sju utgaver i året, og gis ut av det prisbelønte forlagshuset Fri Flyt AS. I hvert nummer får du forslag til fine turmål og inspirasjon til aktiviteter som fjellvandring, tinderangling, stiløping, padling, skiturer, små og store ekspedisjoner. Innimellom skriver vi om andre aktiviteter som kan gi uforglemmelige naturopplevelser, som hundekjøring, isklatring og juving. Fellesnevneren er inspirasjon og tips til turer som du selv kan gjennomføre, enten det er snakk om noe som kan ...

Full beskrivelse
 • Disse tilbudene gjelder for bestill til deg selv. Ønsker du å gi bort dette bladet som gave kan du klikke på fliken over som heter gi bort.
 • UTE forside
  Spar 16%
  7 nr Du får 7 nummer av bladet UTE verdi 833 kr for kun 699 kr
  699 kr
 • UTE forside
  Spar 16%
  2 nr Du får 2 nummer av bladet UTE verdi 238 kr for kun 199 kr
  199 kr
 • Den perfekte gaven! Gi bort bladet til en du er glad i.

  Gaven som fortsetter å gi lenge etter overrekkelse. Et bladabonnement er alltid en verdsatt gave og det passer alle!

  Vis alle tilbud

Abonner på

UTE

UTE kommer ut med sju utgaver i året, og gis ut av det prisbelønte forlagshuset Fri Flyt AS. I hvert nummer får du forslag til fine turmål og inspirasjon til aktiviteter som fjellvandring, tinderangling, stiløping, padling, skiturer, små og store ekspedisjoner. Innimellom skriver vi om andre aktiviteter som kan gi uforglemmelige naturopplevelser, som hundekjøring, isklatring og juving. Fellesnevneren er inspirasjon og tips til turer som du selv kan gjennomføre, enten det er snakk om noe som kan gjøres en ettermiddag, helgeturer, eller den store drømmeturen som kanskje en gang kan bli til virkelighet.

UTE har alltid vært et magasin som har fokusert mest på turer i norsk natur, som du selv kan gjennomføre. Vi fokuserer på gode og framtidsrettete ideer i friluftslivet, og er en møteplass for ferske og erfarne friluftsfolk. Gjennom oss vil du bli kjent med kreative, lidenskapelige og jordnære mennesker.

Inkludert digital tilgang og rabatter Slå følge! Som abonnement får du i tillegg til UTE i postkassa, full digital tilgang til alle artikler og tester på utemagasinet.no og skitest.com. Du kan lese alle utgaver som e-magasin og benytte vårt søkbare arkiv i Fri Flyt-appen.

Det er flere fordeler av å være abonnent. Du får blant annet rabattert pris på Fri Flyt-bladenes arrangementer, som High Camp, Fjellfilmfestivalen, Strynefestivalen, og andre arrangementer som vi samarbeider med.

UTE og miljø Når du leser et blad, er du sannsynligvis mest opptatt av innholdet. Men det er jo bra at også trykkprosessen oppfyller strenge miljøkrav. UTE trykkes hos svanemerket trykkeri. Svanemerkete trykkerier må bevise at de ikke bruker kjemikalier som er miljø- og helsefarlige. Svanemerket stiller også strenge miljøkrav til papiret som kjøpes inn og til avfallsmengder og avfallsortering. Når vi sender magasinet hjem til deg, pakkes de i bioplast som både er nedbrytbar og CO2-nøytral.

Bli abonnent på UTE og finn frem til de beste naturopplevelsene!

NYHET: Hele Fri Flyts digitale univers er nå inkludert i ditt abonnement! Et abonnement på et av Fri Flyts magasiner inkluderer nå:

1. Favorittmagasinet i postkassen
2. Plussartikler på seks ulike nettsider
3. Digitale utgaver i app og emagasin av alle våre titler
4. Rabatter på våre arrangement og events

 • Land: Norge
 • Språk: Norsk
 • Utgaver/år: 7
 • Forlag: Fri Flyt AS

Hvem leser bladet?
 • Menn: 59 %
 • Kvinner: 41 %
 • Alder: 35 - 65 år

Anmeldelser av UTE

Ditt navn:
Din karakter:
Din anmeldelse:
500 tegn igjen Send
 • Susanne , At et friluftsmagasin har "velskrevende" reportasjer var noe nytt. Trodde ellers slike hørte hjemme i en helt annen type magasiner.
 • Heidi , Helt fantastisk!
 • Marte Hansen , Norges beste frifluftsmagasin, uten tvil!
 • Morten Skog , TAKKER FOR ET FINT MAGASIN, LESTE FOR ET PAR ÅR SIDEN ET PORTRETT OM EN KLATRER/FILMSKAPER. ET AV DE STERKESTE ÆRLIGSTE PORTRETT JEG HAR LEST I DETTE SEGMENTET, ØNSKER MER AV DETTE. TRAFF FORØVERIG DEN PORTRETTERTE I ROM JULA. VELDIG HYGGLIG KAR SOM GIKK FEM NYE ISLINJER SOLO PÅ TO DAGER.
910034B8-F8F2-43F4-A6E0-26CEF68376D3