Helsemagasinet VOF

Dette bladet er på Norsk

4/5 (285 stemmer)

Produktbeskrivelse

Helsemagasinet vitenskap & fornuft (VOF) drives av idealisme og faglig tyngde, og eies av en stiftelse. Stiftelsens mål er å bidra til et bedre samfunn med flere friske mennesker. Redaksjonen har bakgrunn innen biologi og evolusjon, økonomi, ernæring og kosthold, psykologi, trening, matkunnskap, forskning og undervisning.

VOFs populærvitenskapelige artikler gir deg kildene slik at du selv kan kontrollere det som presenterer. Magasinet dekker alle temaer som har sammenheng med helse og menneskelig utvikling og tar opp politiske sider ved ernæring og helse, treningsmetoder, miljøgifter, forskning og utdanning,

VOF leses av helse- og miljøbevisste mennesker i alderen 15 til 90 år. Du kan være stolt av å ha et så veldokumentert magasin i bokhyllen.

Abonner på VOF!
Sammen med abonnementet får du tilgang til mer enn 1800 sider artikler i pdf-format og et søkbart temaarkiv på hjemmesiden vof.no.

Land: Norge
Språk: Norsk
Utgaver/år: 7
Forlag: Helsemagasinet VOF


Hvem leser bladet?


Alder: 15 - 90 år


500 tegn igjen

Åse Wang,
Som ernæringsstudent er dette magasinet helt fortreffelig. Oppdatert på ny forskning. Kritisk og opplysende. Tar opp vanskelige tema og jobber for et mer helhetlig helsesystem i Norge. Det eneste magasinet jeg leser fra perm til perm.
Thomas,
Dette er Norges farligste magasin. Full av feil, løgner og antivitenskapelig propaganda fra antivaksere og alternative medisenere. Styr unna hvis du vil beholde helsa.
Britt Karin Haugen ,
Jeg har vært abonnent i årevis og er så glad for at vi i lille Norge har et miljø som holder oss oppdatert om forskning og utvikling innen kosthold og ernæring i fht sykdom og alternativ behandling. I tillegg tar redaksjonen inn ulike perspektiver vedr helse og moderne utvikling, belyser helsemessige faktorer og legger fram forskningsresultater som blir grundig vurdert kvalitetsmessig. Takk for at dere finnes, det er også hyggelig når jeg ser snitt av humor i artiklene og det faglige holdes høyt
Eva Gamst,
Jeg har abonnert på Helsemagasinet fra starten, er kjempefornøyd, og bruker magasinet som oppslagsverk, når jeg lurer på noe som er helserelatert. Har fått mange gode tips. Gleder meg til neste utgave!
Bjørn,
Et flott blad som er en god motpol til økonomiske krefter rundt legemiddler og sukker! Verden vil bedras, for 400 år siden ville det være VOF som fortalte oss at jorden er rund. Klart det er tøft å stå fremst og komme med den nye læren, VOF klarer dette veldig fint!
Jon,
Hvis bladet skal fremstå som seriøst bør det være lett å finne hvem som er de såkalte fagfolkene i redaksjonen. Men ops, de bruker ikke betegnelsen fagfolk, men mennesker med bakgrunn i... Og det er ikke mye garanti.
Knut,
Jostein. Har du åpnet bladet? Eller har du lyttet for mye på den altvitende(tror han) debattanten og professoren Kristian Gundersen. Nei, Jostein, bladet er svært informativt. Gå inn på nettet, vær kritisk, sjekk og dobbeltsjekk så finner du ut hvem som har rett.
Jostein,
Useriøst og upålitelig sludder og fjas. Spekulativ journalistikk som ikkje fortjener lesarens tillit.
Solfrid Leonhardsen Bø,
Kjempe godt magasin, med mykje helsemessig stoff "
Vegard Holum,
Kjempebra helseblad som klarer en god balanse mellom faglig tyngde og populærvitenskaplig helseinformasjon :-)
Mia,
Endelig et godt dokumentert helsemagasin! Som student kommer VOF godt med.
Mia,
Endelig et godt dokumentert helsemagasin! Som student kommer VOF godt med.
tj,
Vet at dette magasinet har mange tusen abonnenter i Norge allerede etter bare et drøyt år! Dritseriøst og veldokumentert!
910034B8-F8F2-43F4-A6E0-26CEF68376D3