55Pluss

Dette bladet er på Norsk

4.5/5 (39 stemmer)

1. Velg tilbud

Dette produktet er dessverre ikke tilgjengelig på Bladkongen. Nedenfor finner du forslag til lignende produkter.

Produktbeskrivelse

55pluss er et nytt kultur- og samfunnsmagasin med høy kvalitet og spennende innhold.

Tekstene i 55Pluss er skrevet av noen av landets beste skribenter og inneholder engasjerende og velskrevne tekster, der skribentene har fått friheten til å skrive om det som opptar dem mest, og bruke sin egen stemme til å ytre seg fritt og sette sitt særpreg på teksten. Slikt blir det kvalitet av.

Målgruppen magasinet 55Pluss retter seg mot er kvinner og menn i voksen alder og er et magasin for alle som ønsker å lese gode artikler og lengre intervjuer. Magasinet dekker temaer som litteratur, kunst, livsstil, samfunn, reise og mat og drikke.

Målet er å engasjere leserne, inspirere, gi dem nye ideer og at folk kan relatere til tekstene og føle at det de leser angår dem. Og mest av alt at leserne skal glede seg til neste utgave!

55pluss er et magasin som er både godt å lese, ser pent ut og er en fryd for øyet! Papir- og trykkvalitet samt estestisk profil er svært viktig i utformingen av magasinet.

Land: Norge
Språk: Norsk
Utgaver/år: 6
Forlag: 55 Pluss AS
Startår: 2016


Hvem leser bladet?

Menn: 50 %
Kvinner: 50 %


500 tegn igjen

Lise,
Gledet meg til bladet,betalt abb. Venter forsatt ..
Turid Hansen,
Meget godt magasin. Annerledes, vakkert og mye godt lesestoff – spesielt for den som er over middels interessert i kultur og litteratur. Anbefales!
Sanja Pasovic,
Interessant, opplysende og mangfoldig! Kjempebra!
Bjørn Horten,
Et svært spennende og nytt tidsskrift for oss som er voksne. Utmerket design og høy kvalitet på trykk- og papirkvalitet. Finnes ikke lignende magasin i Norge i dag
910034B8-F8F2-43F4-A6E0-26CEF68376D3