Abonner på Biblical Archaeology Review

3.5 av 5 (15 Stemmer)
UsaDette bladet er på Engelsk

Her finner du gode tilbud på Biblical Archaeology Review. Bestill et bladabonnement til deg selv eller gi det bort som gave.

Biblical Archaeology Review er det eneste magasinet som tar for seg akademiske studier av arkeologi til en bred generell publikum ivrige etter å forstå verden av Bibelen. Dekker både Det gamle og Det nye testamente, presenterer bibelsk arkeologi omtale de nyeste funn og kontroverser i arkeologi med fantastisk fotografering og informative kart og diagrammer. Biblical Archaeology Review forfattere er ledende forskere og verdenskjente eksperter. Biblical Archaeology Review er den eneste...

Full beskrivelse
 • Disse tilbudene gjelder for deg som skal gi bort et abonnement som julegave, det vil si at oppstart er etter jul.
  Alle julegave abonnement avsluttes automatisk.
 • Biblical Archaeology Review omslag
  6 nr Du får 6 nummer av bladet Biblical Archaeology Review for kun 1 079 kr
  1 079 kr
 • Den perfekte gaven! Gi bort bladet til en du er glad i.

  Gaven som fortsetter å gi lenge etter overrekkelse. Et bladabonnement er alltid en verdsatt gave og det passer alle!

  Vis alle tilbud

Abonner på

Biblical Archaeology Review

Biblical Archaeology Review er det eneste magasinet som tar for seg akademiske studier av arkeologi til en bred generell publikum ivrige etter å forstå verden av Bibelen. Dekker både Det gamle og Det nye testamente, presenterer bibelsk arkeologi omtale de nyeste funn og kontroverser i arkeologi med fantastisk fotografering og informative kart og diagrammer. Biblical Archaeology Review forfattere er ledende forskere og verdenskjente eksperter. Biblical Archaeology Review er den eneste ikke-sekterisk forum for diskusjon av bibelsk arkeologi.

Ekstra Info:

Ved bestilling av utenlandske blader tar det noe lenger tid (2-4mnd) før abonnementet aktiveres. Når det først er i gang kommer bladene når de skal og du får alle utgaver som du har bestilt. Kontakt kundeservice om du har noen spørsmål eller behøver hjelp med din bestilling.

 • Land: Usa
 • Språk: Engelsk
 • Utgaver/år: 6
 • Forlag: Mediafy

Anmeldelser av Biblical Archaeology Review

Ditt navn:
Karakter:
Din kommentar:
500 tegn igjen Send
910034B8-F8F2-43F4-A6E0-26CEF68376D3