Komputer for alle

Dette bladet er på Norsk

4/5 (299 stemmer)

Produktbeskrivelse

Komputer for alle er Nordens største datablad. Det hjelper deg med å velge riktig utstyr og få maksimalt utbytte av datamaskinen. Som abonnent på Komputer for alle får du blant annet 4 GB til sikkerhetskopiering og muligheten til å opprette din egen hjemmeside – helt gratis.

Hvem leser Komputer for alle
Leseren til pc-bladet Komputer for alle passer like godt til nybegynnere som til mer erfarne. Abonennter av Komputer for alle vil ha mer ut av dataen og vil holde seg oppdatert i den digitale verdenen. Test de nyeste programmene og spillene – i komputer for alle inngår dataskoler og K-CD som inneholder brukervennlig trinn-veiledninger!

Abonner på Komputer for alle
Bli abonnent på bladet Komputer for alle hos bladkongen til kampanjepris å få bladet rett i postkassen om 3 uker.

Gratis cd med magasinet hver gang! Kom enkelt i gang uten problemer som abonnent på Komputer for Alle!

OBS! Alle abonnement er løpende, med unntak av gaveabonnement og julegaver som sies opp automatisk.

Land: Norge
Språk: Norsk
Utgaver/år: 19
Forlag: Bonnier Publ. Int.


Hvem leser bladet?

Menn: 76 %
Kvinner: 24 %


500 tegn igjen

Camilla,
Et supert blad som jeg anbefaler til alle som er interessert i data eller mobil både for menn og kvinner. Hadde abbonemanget tidligere, men det endret seg litt siden jeg hadde det sist, så bestilte nå 2 nummer med en flott og praktisk premie, en Gimbal stabilisator for mobil som virkelig er stødig-prøvde å riste på den for på se, men bildet ble like bra ?? Så gir både bladet og premiene dere har topp score-fortsett slik, men gjerne mer om mobil, og da gjerne de litt rimeligere typer ????
Anita,
Jeg er kjempefornøyd med dette bladet. I tenårene så abonnerte pappa på dette bladet for min skyld og for ca. 2 år siden så ble jeg medlem igjen men måtte avslutte det da jeg var lenge i utlandet (pga posten) men ønsket å abonnere igjen nå allerede denne måneded pga dette er et kjempeblad og noe for alle. Jeg liker godt de fleste artiklene og de gratis programmene som følger med er et must å ha! Jeg liker også godt fordelssonen! Savner Komputer for alle spill da men dette bladet er også digg!
Victoria,
Jeg er super fornøyd med bladet Komputer for alle. Det er masse nyttinge tips og råd til nybegynnere såvel for de som er flinke. Eneste minus er at de få gangene (2 av 7) jeg har fått kontakt med dere,er det svensker som svarer og de skjønner merkelig nok ikke hva jeg sier..så.. Jeg har også sendt mail,men ikke fått svar. Ellers er jeg meget fornøyd.
Bladkongen.no,
Hei Tor, vi kan tyvärr inte avsluta ert abonnemang här på Bladkongen. Vänligen kontakta förlaget direkt för att få hjälp med detta. Kontaktinformation: [email protected]. /Kundeservice.
Tor Kristiansen,
Jeg sier med dette opp mitt abonnement på Komputer for alle. Ab.nr 96.961.248.72
Ingvar T. Vignes,
Jeg har i dag mottatt Komputer for alle nr 14/2014. Jeg har betalt for dette nummeret sor siste i rekken av mine bestillinger. Jeg har hatt stor glede av abonnementet,men sier likevel opp abonnementet med bvirking fra neste nummer Med hilsen Ingvar Vignes Skeistien 4, 4306 Sandnes
Ståle Skogen,
Da var tiden kommet for å si opp mitt abbonement på Komputer for alle- Abb.nr:56.545.247.72.
Til Mathias Bårdløkken,
Er det Komputer for alle du prøver å få tak i? Her er kontaktinformasjonen deres: Bonnier Publications A/S +47 23 06 87 00 [email protected] Ønsker du kontakt med oss kan du sende mail til [email protected] God Påske! /Cecilie, Bladkongen.no
Mathias Bårdløkken,
Dere er komplett umulige og få kontakt med har prøvd både telefon (opptatt signal) Og mail og mailen kommer i retur. Forklaring TAKK !
910034B8-F8F2-43F4-A6E0-26CEF68376D3