Barn & Ungdom

Barn og ungdomNorges beste utvalg av blader og tidsskrifter for de yngste. Lesetrening er viktig for barn og ungdom, og ingenting er bedre enn at det foregår på en morsom og spennende måte. Et abonnement på favorittbladet er en gave som varer og gir glede hver gang det kommer i posten.

Det er mange penger å spare på kampanjetilbudene her hos Bladkongen!

Les mer…

Tegneserier og tidsskrifterÅ lese tegneserier med morsomme figurer er en utmerket måte å drive lesetrening på når man er barn. Klassikere, som Donald og Bamse, er med oss hele livet og går aldri ut på dato. Grublerier og oppgaver stimulerer de bittesmå grå, samtidig som det er gøy å finne løsningene.

Tidsskrifter for ungdommer gir innsikt og byr på morsom informasjon om det som opptar dem, enten det er popstjerner, dyr eller spill. En av våre bestselgere er Aftenposten Junior – med nyheter fra hele verden, tilpasset for barn og ungdom. Tegneserier, som Pondus og Simpsons, er perfekte når vi skal slappe av og kose oss. Kanskje som en premie etter at leksene er unnagjort?

Kunnskap og humorLa de unge ta del i nyhetene om hva som foregår rundt om kring i verden! Kunnskap er viktig både på skolen og i hverdagen. Tegneserier og tidsskrifter for barn og ungdom oppmuntrer til læring, noe de unge drar fordeler av gjennom hele livet. Å le litt innimellom, med en morsom tegneserie, er noe alle setter pris på. Særlig de yngste!
910034B8-F8F2-43F4-A6E0-26CEF68376D3