Abonner på STYLEmag

3.5 av 5 (99 stemmer)
NorgeDette bladet er på Norsk

Dette magasinet er dessverre ikke tilgjengelig på Bladkongen. Nedenfor finner du forslag til lignende magasiner.

Abonner på

STYLEmag

Et nett- og printkonsept med fokus på inspirasjon og kjøpetips innen mote, skjønnhet og stil med direkte link til shoppingbagen. Ukebladet har blitt en av de største inspirasjonskildene for moteinteresserte norske jenter.
STYLEmag er et norsk moteblad med blikket ut i verden. Reportasjer og inspirasjon kommer like mye fra det som skjer på catwalken til det som gjelder på gatene i Paris, New York, London og Oslo. Alt smelter sammen og gir leserne tips til nye klær og stiler.
Men STYLEmag er like mye et nettmagasin som et tradisjonelt papirmagasin. Er du moteinteressert følger du sannsynligvis allerede bloggere og skribenter på nettsider og Facebook.
Selv om du finner mye morsomt på nett, er det ingenting som slår det å få et glossy moteblad rett hjem i postkassen - for så å kunne legge seg ned på sengen og bli inspirert, og kanskje le, av de sprøeste stilene som kjendisene prøver seg på. Det får du med STYLEmag.
Bestill et abonnement her på Bladkongen, slik at du kan benytte deg av vår kampanjepris.
Hvis du ikke vet hva du skal kjøpe i gave til en motebevisst, ung jente, er dette en sikker vinner.

  • Land: Norge
  • Språk: Norsk
  • Utgaver/år: 12
  • Forlag: Aller Media AS

Anmeldelser av STYLEmag

Ditt navn:
Din karakter:
Din anmeldelse:
500 tegn igjen Send
  • Bladkongen.no , Hei Anna, jag kan tyvärr inte se ert mail till oss. Vänligen kontakta vår kundeservice igen på [email protected] eller tlf: 21 67 61 15 så ska vi hjälpa er med detta. Ni ska självklart inte få gamla nummer i ert abonnemang. /Bladkongen.
  • Anna , For noe svindel! Jeg bestilte 3 nummer av bladet. 2 dager senere fikk jeg 2 fjorårets nummer, og litt senere - et interiørblad. Neste utgave kom med ny faktura. Jeg sendte flere mail til kundeservice, men fikk kun ett useriøst svar i løpet av 2 uker. Får heller ikke sagt opp...
  • Svar fra Bladkongen , Hei, Det er forlaget som sender ut premien og ikke bladkongen. Du må derfor henvende deg direkte til dem med dette. Kontaktinformasjon : STYLEmag Aller Media AS 21 30 12 29 [email protected] Mvh Bladkongen
  • Fikk ikke gave! , Jeg bestilte style mag i februar (ca), men har enda ikke fått gaven?!
910034B8-F8F2-43F4-A6E0-26CEF68376D3