Abonner på Arkkitehti

3 av 5 (4 Stemmer)
FinlandDette bladet er på Finsk

Her finner du gode tilbud på Arkkitehti. Bestill et bladabonnement til deg selv eller gi det bort som gave.

Ark - Arkkitehti magasinet åpner et vindu for moderne arkitektur magasinets lesere består hovedsakelig av formgivere. De viktigste målgruppe er arkitekter. Videre, byplanleggere, landskapsarkitekter og interiørarkitekter og ingeniører for bladet. Arkitektur store. Bolig, by-og miljøspørsmål samt interiør design og kunst er temaet. Aktuelle hendelser og innflytelsesrike figurer er en viktig del av innholdet. Presentasjon av de nyeste finske bygningene er en del av den tradisjonelle avisen og...

Full beskrivelse
 • Disse tilbudene gjelder for deg som skal gi bort et abonnement som julegave, det vil si at oppstart er etter jul.
  Alle julegave abonnement avsluttes automatisk.
 • Arkkitehti omslag
  6 nr Du får 6 nummer av bladet Arkkitehti for kun 2 889 kr
  2 889 kr
 • Den perfekte gaven! Gi bort bladet til en du er glad i.

  Gaven som fortsetter å gi lenge etter overrekkelse. Et bladabonnement er alltid en verdsatt gave og det passer alle!

  Vis alle tilbud

Abonner på

Arkkitehti

Ark - Arkkitehti magasinet åpner et vindu for moderne arkitektur magasinets lesere består hovedsakelig av formgivere. De viktigste målgruppe er arkitekter. Videre, byplanleggere, landskapsarkitekter og interiørarkitekter og ingeniører for bladet. Arkitektur store. Bolig, by-og miljøspørsmål samt interiør design og kunst er temaet. Aktuelle hendelser og innflytelsesrike figurer er en viktig del av innholdet. Presentasjon av de nyeste finske bygningene er en del av den tradisjonelle avisen og også renovering blir presentert. ARCHITECT kommer ut seks ganger per år og er 88-96 sider. Alle artiklene er skrevet på finsk og engelsk. Journal publisert siden 1903 og framover.

 • Land: Finland
 • Språk: Finsk
 • Utgaver/år: 6
 • Forlag: Mediafy
Ekstra Info: Ved bestilling av utenlandske blader tar det noe lenger tid (2-4mnd) før abonnementet aktiveres. Når det først er i gang kommer bladene når de skal og du får alle utgaver som du har bestilt. Kontakt kundeservice om du har noen spørsmål eller behøver hjelp med din bestilling.

Anmeldelser av Arkkitehti

Ditt navn:
Karakter:
Din kommentar:
500 tegn igjen Send
910034B8-F8F2-43F4-A6E0-26CEF68376D3