TransportMagasinet

Dette bladet er på Norsk

4/5 (158 stemmer)

Produktbeskrivelse

NB! Abonnementene er del av en pakke som inkluderer utgivelser av Transportmagasinet og Anleggsmagasinet. 6 nr inkluderer 3 nr av hver tittel, 10 nr inkluderer 5 nr av hver tittel og 20 nr inkluderer 10 nr av hver.

TransportMagasinet er et frittstående fagblad, og har som profil å formidle alle spekter innen transportnæringen med store krav til objektivitet og faglig kompetanse. Målgruppen er aktører på alle plan, med tilknytning og interesse for både offentlig og privat veibasert transportnæring.

AnleggsMagasinet er det største frittstående fagblad for anleggsbransjen i Norge, og har stor redaksjonell tyngde på bedriftsomtaler og produktnyheter. Her får leseren full oppdatering på hva som rører seg ute i anleggsbransjen.

Begge bladene kommer hjem til deg plastpakket 10 ganger i året om du velger 1 års tilbudet.

Land: Norge
Språk: Norsk
Utgaver/år: 10
Forlag: Nordiske Fagmedier AS
Sjefredaktør: Håkon Førde


Hvem leser bladet?

Menn: 91 %
Kvinner: 9 %


500 tegn igjen

Terje Helle,
God info og underholdende lesning.
Bladkongen.no,
Hei Hynne, vi kan tyvärr inte ändra detta här på Bladkongen. Vänligen kontakta förlagets kundeservice direkt för att få hjälp med detta. Kontaktinformation: Tlf: 22 58 53 20 [email protected] /Bladkongen
Hynne Norstrøm Transport as,
ønsker bare transportmagasinet. ikke anleggsmagasinet heller ikke bruktnytt. mvh 12534259 Hynne Norstrøm Transport as, tlf 94009528
Bladkongen.no,
Hei, Bladkongen formidler bestillinger på abonnement for ulike forlag. Vi kan dessverre ikke svare på spørsmålet ditt angående innholdet i bladet. Du må henvende deg direkte til forlaget så hjelper de deg med dette. Kontaktinformasjonen til forlaget er : TransportMagasinet HM Fagmedia AS 22 58 53 20 [email protected] /Kundeservice
Emil Bjerløv Frogner,
Hvilket nummer av Transportmagasinet inneholder ting fra Transportmessa?
TransportMagasinet,
Hei, Mikael! Jeg kan fortelle deg at det kommer 11 utgaver av TransportMagasinet i året. Magasinet inngår i en bladpakke som inluderer 11 utgaver AnleggsMagasinet + 11 utgaver BruktNytt. Totalt inkluderer bladpakken atlså 33 blader innenfor transport og anlegg. Ha en fin dag!
Mikael Kvivesen,
Kan noen fortelle meg om det kommer 35 Transportmagasinet iløpet av 3 år eller 10stk iløpet av året pluss 25 utgivelser av andre blar?
[email protected],
Tips til bladet : Storostreffet.com
910034B8-F8F2-43F4-A6E0-26CEF68376D3